PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Josele decideix


Bé està el que bé acaba. Josele al minut 88 va desencallar un partit travat que va començar tatuat de fatalisme. Un penal transformat per Juanjo Carricondo i una ocasió claríssima que va avortar el debutant Álex Pacheco van fer pensar en el pitjor. Tanmateix, el Santfeliuenc va saber reaccionar i primer va empatar abans del descans, i després i a les acaballes el mestre va fer el doblet. Una victòria laboriosa davant un rival que agonitza però que a Les Grases va lluitar fins al final per canviar un destí que avui sembla cada cop més dramàticament inexorable.

SANTFELIUENC FC 2 (JOSELE, 40' I 88') - GAVÀ CF 1 (JUANJO CARRICONDO, 24')

ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Bé està el que bé acaba. Josele al minut 88 va desencallar un partit travat que va començar tatuat de fatalisme. Un penal transformat per Juanjo Carricondo i una ocasió claríssima que va avortar el debutant Álex Pacheco van fer pensar en el pitjor. Tanmateix, el Santfeliuenc va saber reaccionar i primer va empatar abans del descans, i després i a les acaballes el mestre va fer el doblet. Una victòria laboriosa davant un rival que agonitza però que a Les Grases va lluitar fins al final per canviar un destí que avui sembla cada cop més dramàticament inexorable.

El Santfeliuenc no va començar bé, i els visitants, amb respiració assistida, ho van saber aprofitar. Juanjo Carricondo va ser travat dins l’àrea i el penal inapel·lable el va transformar ell mateix. El Gavà va saber posar contra les cordes els locals, i fins i tot es podria haver avançat amb un còmode 0 a 2 si Sani hagués aprofitat una valuosa assistència d’Álex. El debutant Álex Pacheco ho va evitar amb una precisa aturada amb les cames. Un aturada per donar seguretat un porter que ha acumulat moltes hores de feina en silenci. Van ser els millors minuts del Gavà. A partir d’aquí i fins al final el partit es va convertir en un pla seqüència obstinat a territori gavanenc. Josele, Eric Zárate i Jaime Fuentes van desaprofitar accions interessants abans que en una jugada de pissarra Josele (40’) s’avancés a la defensa i engaltés amb poc angle un xut a porteria que es va entaforar a la xarxa. Un empat que portava tranquil·litat a Les Grases.

El segon acte va ser un monòleg ofensiu santfeliuenc, si bé poc productiu. Joserra en dues accions dins l’àrea va avisar. I Jaume Duran al 68’ el va tenir amb una rematada de cap amb la direcció desviada. El Gavà va mirar de trencar el domini insistent amb alguna aparició fugaç en atac. I quan l'afició perdia les esperances, una cavalcada per la banda esquerra de Jaume Duran la va acompanyar a la xarxa Josele. Una rematada de mestre. El Gavà va mirar de reaccionar a la desesperada i en el temps afegit una sortida en fals d’Álex Pacheco la va rematar Junior dibuixant la pilota un globus que va treure sota pals Rafa Murillo. Final amb respiració assistida i amb Jaume Duran i Juanjo Prior amb un record en forma de trau al cap i evacuacio en ambulància.

Final amb victòria santfeliuenca que serveix per apropar-lo a la permanència. El Gava continua instal·lat en el malson.

Santfeliuenc FC: Álex Pacheco, Nacho Ruiz, Alberto (Olmo, 83’), Rafa Murillo, Cuadras (Romo, 70’), Joserra, Adri Recort, Jaime Fuentes (Juanjo Prior, 46’), Eric Zárate, Josele i Jaume Duran.

CF Gavà: Pol Busquets, Cardete, Carlos García, Joshua, Pol Ros (Víctor Márquez, 84’), Marc Rodergas, Álex, David García (Marcos López, 60´), Sani, Juanjo Carricondo i Dani Muela (Junior, 58’).

Gols:

0 – 1, Juanjo Carricondo, de penal, 24'.

1 – 1, Josele, 40'.

2 – 1, Josele, 88'.

Àrbitre: Ferrero Mansilla, la seva actuació va ser discrera. Va amonestar els santfeliuencs Alberto i Joserra; i als visitants Carlos García i Juanjo Carricondo.

Quadern de notes:

- Final amb desenllaç feliç. Un partit travat que el Santfe no va poder resoldre fins al final.

- Sant Josele, un cop més. Deu gols ja porten la seva signatura.

- 38 punts són un coixí confortable per pensar que aquest any sí... que no patirem.

- El Gavà agonitza i té un peu a Primera Catalana. La seva tasca laboriosa es va tornar a quedar sense premi.

- Víctor Márquez va rebre un aplaudiment carinyós de l'afició en el seu retorn a Les Grases. Un bon gest amb un futbolista que ha deixat petjada pel seu compromís.

#Josele #cfgavà #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa #primerequipo

0 vistas