PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Una xilena de Velillas derrota un Santfeliuenc combatiu


Un golàs de Fernando Velillas al minut 55 va superar un bon Santfeliuenc que, malgrat la plaga de lesions i baixes diverses, va vendre caríssima la derrota i al tram final va acaronar l'empat en un parell d'ocasions clares. Els locals van recollir la victòria que volien, però van pecar de conservadorisme. Albert Cuadras i Josele van haver d'abandonar el terreny de joc lesionats. A aquest pas tindrem complicat disposar de 11 futbolistes en condicions físiques plenes. I el proper divendres, Divendres Sant (12 hores) amb un partit d'excepció contra el Reus B.

CE L'HOSPITALET 1 (VELILLAS, 55') - SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: VICENTE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESRADI MUNICIPAL DE L'HOSPITALET

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL COBERT, TEMPERATURA DE 11 GRAUS

Un golàs de Fernando Velillas al minut 55 va superar un bon Santfeliuenc que, malgrat la plaga de lesions i baixes diverses, va vendre caríssima la derrota i al tram final va acaronar l'empat en un parell d'ocasions clares. Els locals van recollir la victòria que volien, però van pecar de conservadorisme. Albert Cuadras i Josele van haver d'abandonar el terreny de joc lesionats. A aquest pas tindrem complicat disposar de 11 futbolistes en condicions físiques plenes. I el proper divendres, Divendres Sant (12 hores) amb un partit d'excepció contra el Reus B.

El Santfeliuenc va trepitjar per primera vegada en competició oficial la Feixa Llarga. I hem d'admetre que els d'Andrés González, malgrat la plaga de baixes, van complir a un nivell més que acceptable. I no enganyem ningú si afirmem que l'empat no hauria estat injust. El primers 20 minuts van ser de confort per als blanc-i-blaus. La possessió de pilota va ser dels locals, però sense albirar l'àrea de Toni Casamayor. Al minut 20, però, la cara dels locals va canviar per intensificar el domini. En deu minuts severs, els locals van arribar fins a cinc ocasions amb perill. Un teva meva Agi/Cristian Alfonso; una centrada d'Agi que va rematar a l'exterior de la xarxa Ripoll; un xut potent de Cristian Alfonso i una acció meravellosa de Ripoll a la què no va poder arribar Agi van dibuixar els moments més efervescents dels locals. El Santfe ja en va fer prou mantenint a zero la porteria. La polèmica la va posar Agi que en una contra va caure a terra davant l'escomesa de Rafa Murillo. L'àrbitre va entrendre que l'extrem de l'Hospi s'hi va deixar caure i va veure una groga molt discutida pels locals. Els blanc-i-blaus van anar atemperant la temperatura dels locals i de mica en mica van drenar la pressió dels locals. Fins i tot David Romo (36') ho va provar per l'extrem després d'una passada de Juanjo Prior.

Després de la represa s'esperava una nova atzagaiada dels riberenys. Tanmateix el Santfeliuenc va avisar primer en una excel·lent passada d'Adri Recort a Eric Zárate que va tallar el local Guillem Savall quan ja començàvem a fer-nos il·lusions. I de la més clara en tot el que portàvem de partit per al Santfe vam passar al gol de l'Hospi. Agi va recollir d'esquenes una pilota, la va servir a Dani Fernández que a la cursa va centrar i Fernando Velillas de xilena va superar Toni (55'). Un gran gol. El gol no va destorbar massa al Santfeliuenc que va continuar fent el seu partit. Per als locals, un gol per desatascar l'estrés emocional i acomodar-se en un confort excessiu. I que el Santfe va mirar d'aprofitar en un tram final en què els blanc-i-blaus van assetjar la porteria de Sergi Puig. Al minut 70 en una acció llarga de combinació, Adri Recort podria haver aprofitat una badada de Sergi Puig. La seva temptativa de rematada va marxar molt desviada. L'Hospi va fregar la sentència al minut 79 quan Pedro Manzi va aprofitar una passada en llarg a l'espai de Cristian Alfonso. Toni Casamayor hàbilment va salvar el gol. I d'aquí fins al final domini santfeliuenc esquitxat d'ocasions: al 81' una passada de Romo no la va poder aprofitar Zárate davat la sortida del porter; al 82 una de molt clara de Ion Vázquez que des del vèrtex de l'àrea va enviar la pilota un pél alta; al 87' una de doble a les cames d'Adri Recort primer i de Rafa Murillo des de la balconada de l'àrea que va marxar desviada. I al 92 l'última en un xut de falta de Jaime Fuentes massa previsible. Va ser l'emocionant epíleg a una derrota honesta. El Santfe va donar la cara i potser només va faltar una miqueta de sort. El proper divendres, més.

CE l'Hospitalet: Sergi Puig, Dani Fernández, Ñoño, Rodri, Guillem Savall, David García, Cristian Gómez, Óscar García (Velillas, 53'), Ripoll (Losada, 86'), Agi i Cristian Alfonso (Pedro Manzi, 53').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Cuadras (Olmo, 68'), Juanjo Prior (Iván Hernández, 81'), Ion Vázquez, Jaime Fuentes, Josele (Eric Zárate, 46'), Romo i Adri Recort.

Gol:

1 - 0 Velillas, 55'.

Àrbitre:

Muñoz Baquero, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Agi, David García, Sergi Puig i Velillas; i als santfeliuencs Adri Recort i Romo. Va expulsar per doble targeta groga David García (91').

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va donar una molt bona imatge en un gran escenari.

- Una altra jornada per a la preocupació: les lesions de Josele i Cuadras podrien complicar la situació. - David Romo va exhibir la seva qualitat en accions molt boniques.

- L'Hospi va guanyar pero no va convèncer. Els de Xavi Molist hauran de millorar molt si volen aspirar a l'ascens.


#CElHospitalet #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa #primerequipo

0 vistas