PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derbi d'excepció


El gran derbi quatre anys més tard. Després d'una llarga travessa en el desert, el Santboià torna a Sant Feliu en un derbi més que important per al Santfe. Si volem garantir en el pitjor dels casos el setzè lloc la victòria és indefugible. La directiva blanc-i-blava vol crear un ambient de derbi de debò i tot els assistents que acudeixin amb una samarreta de la Milla Montanyesa 4 rebran una entrada de franc. A més hi haura un seguit de sortejos relacionats amb la cursa més solidària de la ciutat.

SANTFELIUENC FC - FC SANTBOIÀ

ÀRBITRE: ALEJANDRO FERNÁNDEZ PÉREZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 34

DISSABTE 14 ABRIL

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @FClubSantboia, es.sportsvideos365.com

TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El gran derbi quatre anys més tard. Després d'una llarga travessa en el desert, el Santboià torna a Sant Feliu en un derbi més que important per al Santfe. Si volem garantir en el pitjor dels casos el setzè lloc la victòria és indefugible. La directiva blanc-i-blava vol crear un ambient de derbi de debò i tot els assistents que acudeixin amb una samarreta de la Milla Montanyesa 4 rebran una entrada de franc. A més hi haura un seguit de sortejos relacionats amb la cursa més solidària de la ciutat.

El derbi per antonomàsia ja és aquí. Els dos clubs històrics del Baix Llobregat -222 anys entre tots dos- juguen un matx amb més necessitat per als santfeliuencs. Acabar la nit amb 43 punts és més necessari que mai per distanciar el Granollers de manera gairebé definitiva. Una derrota combinada amb una victòria vallesana podria fer reaparèixer fantasmes que no volem. Per això el paper actiu de l'afició, la consciència de la plantilla i el treball professional de l'equip tècnic han de ser tres factors que sumin. Andrés González no podrà disposar del concurs del sancionat Juanjo Prior.

Derbi amb solidaritat

La directiva del Santfeliuenc segueix molt compromesa amb la Milla Monmanyesa i aprofitarà el derbi per desplegar una sèrie d'iniciatives vinculades amb la popular cursa santfeliuenca: entrada gratuïta per als portadors de la samarreta i diversos sortejos relacionats amb la fila zero. Un dia per no perdre's un derbi interessant esportivament i socialment.

El Santboià, amb els deures fets

Amb els deures fets. Si no hi ha una atèntica hecatombe, l'equip veí té ben lligada la seva continuïtat a Tercera després de viure tres anys angoixants a Primera Catalana. Piti Belmonte ha sabut construir un bloc sòlid que ha mantingut la regularitat que li ha mancat al Santfeliuenc. Un conjunt que sense fer gaire soroll ha complert amb nota en el seu retorn a categoria nacional. El migcampista Oriol Molins amb vuit gols és el seu millor exponent ofensiu.

#previa #temporada201718 #santboiafc

0 vistas