PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Permanència aplaçada


El segell de qualitat i talent de Pol Ballesteros en forma de gol va ser suficient per derrotar un Santfeliuenc ben situat a la gespa pobletana però amb poca fortuna en la creació ofensiva. La pluja, la calamarsa i el vent al tram final van marcar un partit en què l'equip que tenia més obligació de sumar va imposar la sobirania al marcador. Tanmateix, quan millor jugava el Santfeliuenc va arribar el gol tarragoní. El proper diumenge (horari unificat 12 del matí) tocarà acomiadar-se de la lliga a Les Grases amb un partit ben especial contra l'Espanyol B. Les Grases ha d'omplir-se per celebrar definitivament la continuïtat en categoria nacional.

CF POBLA MAFUMET 1 (POL BALLESTEROS, 60') - SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL POBLA MAFUMET

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL COBERT, PLUJA INTENSA AMB PASSATGES DE CALAMARSA I 12 GRAUS

El segell de qualitat i talent de Pol Ballesteros en forma de gol va ser suficient per derrotar un Santfeliuenc ben situat a la gespa pobletana però amb poca fortuna en la creació ofensiva. La pluja, la calamarsa i el vent al tram final van marcar un partit en què l'equip que tenia més obligació de sumar va imposar la sobirania al marcador. Tanmateix, quan millor jugava el Santfeliuenc va arribar el gol tarragoní. El proper diumenge (horari unificat 12 del matí) tocarà acomiadar-se de la lliga a Les Grases amb un partit ben especial contra l'Espanyol B. Les Grases ha d'omplir-se per celebrar definitivament la continuïtat en categoria nacional.

El Pobla va començar manant i exercint una notable pressió per la banda dreta acabdillada per Brugui. La primera clara per als locals va ser fruit d'una acció llarga que va néixer al mig del camp, va continuar pel flanc dret i va desembocar en una rematada de cap al travesser de Moha i una segona rematada de Brugui que es va marxar desviada. I acte seguit, calamarsada que va pintar de blanc la gespa sintètica. Al Santfeliuenc li va costar prendre el pols al joc local. Tot i així la primera vegada que es van deixar veure en atac els blanc-i-blaus va ser en una destacada acció col·lectiva en què Josele va assistir Nacho Ruiz però la centrada no va arribar al destinatari triat pel tall d'un defensor. El tram final del primer acte es va tenyir de color grana, especialment en accions des de la cantonada. En una rematada franca Nacho Ruiz i Álex Pacheco van salvar a la ratlla de gol. El millor als bisos. Una notable acció d'Adri Recort la va culminar Josele amb una rematada interrompuda per la defensa local.

L'inici de la represa va tenir dues cares. El primers cinc minuts van ser de domini local. Álex Pacheco va demostrar habilitat i reflexos al 47' en aturar una rematada enverinada de Roger. I al 50' Brugui va veure avançat Pacheco i tot emulant Pelé va inventar-se una puntada d'assaig de 50 metres que va obligar a recular el porter santfeliuenc de manera agònica. I tanmateix el matx va fer un viratge de 10 minuts. El Santfeliuenc va agafar el relleu en el domini i va començar a triangular i teixir en atac. Nacho Ruiz en una llarga jugada marca de la casa al 52' va servir en safata de plata una pilota que Adri Recort va creuar. Perales va respondre amb una gran intervenció. No va ser l'única opció en atac. Jaume Duran al 54' ho va provar i també Jaime Fuentes 59' en un xut amb intenció però massa centrat. Però el futbol es capritxós i quan el Santfeliuenc semblava apropar-se al gol va arribar el dels locals. Una genialitat de Pol Ballesteros, un botxí consumat del Santfe, que va sortejar tota la defensa i va batre Pacheco en la seva mitja sortida. Una patacada que obligava a resetejar la gestió del software. Tanmateix gestionar un marcador en contra al camp del Pobla no és fàcil. Els locals van saber intepretar amb precisió el seu avantatge i van anar esmorteint el joc. Fins i tot Moha va acaronar el segon gol però la seva rematada va picar la xarxa lateralment. A partir del minut 77 es va desfermar un vendaval de pluja i vent. Amb el matx trencat tot dos equips van tenir opcions de moure el marcador. Els d'Andrés González es van abocar a l'atac. Romo i Adri Recort van coquetejar amb el la porteria però va mancar finezza per definir. La Pobla a la contra va poder sentenciar però a Moha se li va fer de nit. Al cor del vendaval de vent i pluja, Juanjo Prior ho va intentar en un xut des de fora de l'àrea que a punt va estar d'acabar a la xarxa. Els últims minuts es van consumir en la intanscendència. Els locals van saber intepretar el seu paper i al Santfeliuenc ja no li quedaven més idees al cap. Caldrà ratificar la permanència matemàtica el proper diumenge en un comiat de luxe.

CF Pobla Mafumet: Perales, Pol, Dani, Salva, Roger (Riad, 81'), Adri Gimeno, Pol Blay, Èric Vilanova, Moha (De Nova, 88'), Brugui i Pol Ballesteros (Joel, 85').

Santfeliuenc FC: Álex Pacheco, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Cuadras (Joserra, 74'), Jaime Fuentes, Olmo (Maldonado, 68'), Juanjo Prior, Josele (Éric Zárate, 57'), Romo i Adri Recort.

Gol:

1 - 0, Pol Ballesteros, 60'

Àrbitre:

Óscar Carballo Vázquez. Actuació correcta. Va amonestar el local Adri Gimeno; i els santfeliuencs Olmo i Juanjo Prior.

Quadern de notes:

- Permanència aplaçada. Ningú, però, dubta que el Santfe serà de Tercera 2018-2019.

- Bon partit del Santfe però va mancar un no sé què per obtenir un bon resultat.

- Pol Ballesteros va imposar la seva rúbrica en una gran acció. Un futbolista de talent que li té presa la mida al Santfe.

#lapoblademafumet #terceradivisión #temporada201718 #grupov #primerequipo #prensa

0 vistas