PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La sisena a Tercera!!!


Final feliç amb un puntet d'amargor. El Santfeliuenc no es va poder acomiadar de l'afició amb una victòria de prestigi però si va regalar el tresor més preuat: la continuïtat per sisena temporada consecutiva a la categoria nacional més cobejada per generacions de seguidors del futbol a Sant Feliu. La derrota del Castelldefels fa impossible que els blanc-i-blaus acabin la competició per sota de la posició 15. L'Espanyol B va ser més eficaç però el Santfe va merèixer com a poc un punt. Una gran ocasió de Zárate i una triple rematada a l'afegit van privar viure un comiat més bonic. Comença des d'ara el compte enrere per a la temporada 2018-2019. El Santfe continua escrivint les pàgines més brillants de la seva més que centenària història.

SANTFELIUENC FC 0 - RCD ESPANYOL B 1 (PIPA, 56')

ÀRBITRE: ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL ENTELAT; HI VA PLOURE EN ALGUNS PASSATGES DEL PARTIT

Final feliç amb un puntet d'amargor. El Santfeliuenc no es va poder acomiadar de l'afició amb una victòria de prestigi però si va regalar el tresor més preuat: la continuïtat per sisena temporada consecutiva a la categoria nacional més cobejada per generacions de seguidors del futbol a Sant Feliu. La derrota del Castelldefels fa impossible que els blanc-i-blaus acabin la competició per sota de la posició 15. L'Espanyol B va ser més eficaç però el Santfe va merèixer com a poc un punt. Una gran ocasió de Zárate i una triple rematada a l'afegit van privar viure un comiat més bonic. Comença des d'ara el compte enrere per a la temporada 2018-2019. El Santfe continua escrivint les pàgines més brillants de la seva més que centenària història.

El Santfeliuenc, més obligat perquè havia de garantir la permanència, va mirar de proposar més accions ofensives al primer acte. Eric Zárate va tenir una ocasió de privilegi al 28’ quan va aprofitar una passada de Josele. L’ariet blanc-i-blau es va plantar sol davant Edu però no va saber resoldre. Els visitants van dominar més al mig del camp, tanmateix les seves arribades a porteria van ser escasses i la defensa local es va mostrar segura. Uns primers 45 minuts dominats pel tacticisme i l'espera.

A la represa els dos equips van començar a mirar a gol de manera més decidida. Al 56’ Josele no va poder continuar una acció per un fora de joc molt protestat. La resposta de l’Espanyol B va ser lapidària. Puado va obrir en diagonal a Pipa que, amb una gran habilitat, es va desfer de la defensa i va etzibar un xut creuat que va superar Toni. El gol va donar confiança un Espanyol B que podria haver sentenciat. Toni Casamayor va respondre de manera antològica en un mà a mà amb l’omnipresent Pipa 63’. El Santfeliuenc va conservar forces i va exhibir el millor futbol al tram final. En un parell d’accions a jugada aturada va inquietar Edu. La més clara, però, la va tenir a l’afegit. Una falta llançada per Jaime Fuentes la va treure Edu, en segona acció Adri Recort va tornar a fer lluir Edu i en una tercera rematada Juanjo Prior va topar amb un defensa que va salvar la pilota en el llindar de la ratlla de gol.

Punt final a una lliga irregular. El Santfeliuenc compleix l'objectiu i continuarà un any més a Tercera. Ara cal pensar en el Santfe 2018-2019 i acabar de completar un cicle esplendorós que garanteixi una categoria admirable però sense renunciar a seguir creixent.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Joserra, Rafa Murillo (Ion Vázquez, 67’), Cuadras, Jaime Fuentes, Maldonado (David López, 76’), Juanjo Prior, Eric Zárate (Adri Recort, 67’), Josele i Jaume Duran.

RCD Espanyol B: Edu, Pipa, Manel (Pedrosa, 46’), Iago, Lluís, Pol Lozano, Doncel (Víctor, 67’), Álex López, Cristo (Joselu, 46’), Max i Puado.

Gol:

0 – 1, 56’ Pipa

Àrbitre: Navarro García, el seu arbitratge va ser regular. Va amonestar el local Cuadras; i als visitants Manel, Cristo i Pol Lozano.

Quadern de notes:

- 189 partits a Tercera i la història continuarà passant per Les Grases. Ens hem de quedar amb el millor: el Santfe es consolida en la categoria més important de la seva trajectòria centenària.

- De nou el mal temps va impedir un millor ambient a Les Grases. Aquest any no hem tingut massa sort en matèria climatològica.

- L'afició va acomiadar amb aplaudiments un equip que ha conservat la catyegoria amb relativa suficiència però que no s'ha pogut desprendre d'una irregularitat obstinada.

- L'Espanyol B va rebre un merescut passadís. Ara comença una nova història per al filial perico que buscarà la clau que obri les portes del retorn a Segona B.

#rcde #primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa

0 vistas