PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Ingrat minut 92


Per molt poc. Per 60 segons. El Santfeliuenc va acaronar durant molts minuts estrenar-se amb tres punts. Un gran gol de Jaume Duran al 54', conclusió d'una gran acció col·lectiva, va concebre l'esperança de la victòria. La insistència dels reusencs, sobretot a còpia d'acumular jugades d'estratègia, va rebre premi als bisos quan Gaixas de cap va tallar la rereguarda santfeliuenca. Abans, però, protagonisme per Toni Casamayor i Ernest Forgas en sengles mà a mà resolts amb astúcia i qualitat per l'excel·lent porter blanc-i-blau. Un punt que cal valorar en una temporada llarguísima de 42 jornades, 40 partits i 120 punts. Resposta acceptable de l'afició en una tarda colorosa. El Santfeliuenc descansarà la propera jornada en aplicació de la lliga de 21 equips. El 1 de setembre tornarà la passió a Les Grases amb un enorme Santfe-Terrassa. I aleshores ja hi serem tots.

SANTFELIUENC FC 1 (JAUME DURAN, 54') .......... REUS DEPORTIU B CAMBRILS 1 (GAIXAS, 92')

ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA CALOROSA, TEMPERATURA DE 28 GRAUS

Per molt poc. Per 60 segons. El Santfeliuenc va acaronar durant molts minuts estrenar-se amb tres punts. Un gran gol de Jaume Duran al 54', conclusió d'una gran acció col·lectiva, va concebre l'esperança de la victòria. La insistència dels reusencs, sobretot a còpia d'acumular jugades d'estratègia, va rebre premi als bisos quan Gaixas de cap va tallar la rereguarda santfeliuenca. Abans, però, protagonisme per Toni Casamayor i Ernest Forgas en sengles mà a mà resolts amb astúcia i qualitat per l'excel·lent porter blanc-i-blau. Un punt que cal valorar en una temporada llarguísima de 42 jornades, 40 partits i 120 punts. Resposta acceptable de l'afició en una tarda colorosa. El Santfeliuenc descansarà la propera jornada en aplicació de la lliga de 21 equips. El 1 de setembre tornarà la passió a Les Grases amb un enorme Santfe-Terrassa. I aleshores ja hi serem tots.

Les estrenes combinen la mística de la incertesa i l'esperança d'un llibre que s'ha de fer en la paciència invisible de les jornades. Una lliga que comença és una vida que comença a ser. Els primers 45 minuts van oferir una col·lecció d'apunts al natural que serien desenvolupats al segon acte. La primera oportunitat de la lliga la va tenir Adri Recort en recollir de manera un pèl acrobàtica una bona pilota servida per un actiu David López. La seva rematada va buscar la zona alta de la porteria. Els reusencs, amb més possessió de la pilota, van poder avançar-se quan Oribe va empescar un rebuig defectuós de Toni Casamayor. El porter va ser a temps de l'esmena i va oferir capacitat de resposta. Amb el joc rigorosament equilibrat, el Santfeliuenc es va apropar als dominis reusencs en jugades d'estratègia ben executades però sense arguments per definir. Alguna centrada va posar l'ai a la boca de l'afició. Les últimes històries del primer acte es van substanciar amb xuts llunyans que no van alterar la tranquil·litat dels porters. El més intencionat, un d'Adri Recort.

Tot es va guardar per al segon temps. El Reus va sortir decidit a fer mal amb el seu home de referència en atac, Ernest Forgas. Un dels millors davanters de la categoria que va comprovar com les gasta Toni Casamayor. Al 48' Forgas es va convertir en un ganivet esmolat que talla la defensa però la seva rematada va topar amb una feliç intervenció de Toni. I la resposta, inmmillorable. Trena que trenaràs David López va cosir una bona acció superada la línia de mitjos, assistència a Dani Maldonado que va aixecar una pilota que semblava extraviada per fer emergir un Jaume Duran magestuós que va connectar des de la balconada de l'àrea un esplèndid cop de cap que va fer endebades l'estirada de Chechu i de qualsevol altre porter. Una gran acció col·lectiva i una gran alegria per a l'afició en jorns estiuencs. La patata calenta passava a territoris roig-i-negres. Al 58' Ernest Forgas va tornar a topar amb la sortida de Toni en un altre mà a mà que va tenir molt de desafiament. I al 62' Gaixas en jugada de falta va tornar a tastar el sabor de Toni Casamayor. El temps es consumia i Les Grases abraçava els tres punts. Els reusencs es van abocar a l'atac més a còpia de l'acumulació de jugades d'estratègia que d'un domini aclaparador. El Santfeliuenc va mirar de respondre en ingressos per les bandes aprofitant la velocitat de Josele i Joel. Però som a 19 d'agost i el rebost encarà està per omplir. Al 92' la ganyota del destí. En un dels molts serveis de cantonada visitant, Gaixas va aprofitar un petit espai per rematar de cap i deixar-nos amb un pam de nas. Un empat just però mamíferament amarg. Tot i així un punt que cal valorar en l'inici d'aquesta llarga etapa de navegació que ens portarà fins als ports de maig. La lliga de Tercera ja és aquí.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Adri García, Jaume Duran, Juanjo Prior, Gerard Rovira, Pol, Maldonado (Joel, 84'), Kevin, Sani Bello (Josele, 73), David López (Romo, 73') i Adri Recort.

Reus Deportiu B Cambrils: Chechu, Dani Reina, Mané, Oriol Ayala, Gaixas, Modest (Dome, 78'), Fabra (Enri, 61'), Miravent, Ernest Forgas, Gori (Rafa, 92') i Oribe.

Gols:

1 - 0, Jaume Duran, 54'

1 - 1, Gaixas, 92'

Àrbitre:

Bureu Méndez. Actuació correcta i sense complicacions. Va amonestar el santfeliuenc Gerard Rovira; i els visitants Oriol Ayala i Gori.

Quadern de notes:

- Temporada nova, vida nova. Un Santfeliuenc en procés de creixement va sumar el primer punt de la temporada. 60 segons ingrats van apartar els blanc-i-blaus de la victòria.

- Sis jugadors van debutar -o redebutar- amb la blanc-i-blava: Adri García, Gerard Rovira, Pol, Kevin, Sani Bello i Joel.

- El Santfeliuenc es va mostrar seriós i va saber respondre bé al major domini reusenc. I quan no, Toni Casamayor va tornar a ser el Sant Toni.

- El Reus B va rescabalar un punt quan ja veia el 0 al seu caseller inicial. Cinc jugadors del filial: Gonzalo Pereira, Alfred Planas, Adri Arjona, Martí Vilà i Iker Goujón van haver de viatjar amb el primer equip a Las Palmas per cobrir les baixes.

#JaumeDurán #terceradivisión #grupov #temporada201819 #prensa #cdreus #primerequipo

0 vistas