PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Partit inèdit


El destí i la història havia impedit fins ara un Llagostera-Santfeliuenc. Serà aquest disssabte la primera vegada que tots dos es trobin en competició oficial. Un dels candidats a l'ascens rebrà un Santfeliuenc carregat de moral després de la bona imatge brindada contra el Terrassa. A partir de les 18 hores i en retransmissió compartida entre Ràdio Sant Feliu i el canal Footters podreu seguir el primer Llagostera-Santfeliuenc de la història.

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE LLAGOSTERA JORNADA: 4 DISSABTE 8 DE SETEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UELlagostera, Ràdio Sant Feliu i Footters.com

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 20 GRAUS

El destí i la història havia impedit fins ara un Llagostera-Santfeliuenc. Serà aquest disssabte la primera vegada que tots dos es trobin en competició oficial. Un dels candidats a l'ascens rebrà un Santfeliuenc carregat de moral després de la bona imatge brindada contra el Terrassa. A partir de les 18 hores i en retransmissió compartida entre Ràdio Sant Feliu i el canal Footters podreu seguir el primer Llagostera-Santfeliuenc de la història (mira'l aquí).

Amb la moral alta i amb la confiança de saber que el projecte avança. El Santfeliuenc visita un dels camps més complicats de Tercera Divisió en un inici de lliga de morro dur. Andrés González espera disposar de la totalitat de la plantilla, si bé Jonatan Collado encara no estarà al 100% per a l'exigència del duel. Al Santfe ningú no renuncia a fer les coses bé i sumar. Sumar per seguir creixent.

UE Llagostera, canidatura obligada

Els gironins no volen renunciar al passat i per això han dissenyat una plantilla poderosa. Un equip que en dos anys ha passat de jugar la Lliga 1/2/3 a fer-ho a Tercera. No obstant això, Oriol Alsina vol recuperar el temps perdut i ara la primera urgència és l'ascens a Segona B. Set jugadors de la temporada passada i 14 cares conformen un plantilla destacada on excel·leixen Marcos, Lucas Viale, Pitu Comadevall, l'ex santfeliuenc Sascha, David Bigas, Yeray Sabariego, etc.

#previa #terceradivisión #grupov #primerequipo #temporada201819 #uellagostera #PORTADA

0 vistas