PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La Primera!!!!


La primera! Apel·làvem a la necessitat de punts i el Santfeliuenc va respondre com en les millors ocasions: determinació, il·lusió i compromís, i un sant a la porteria anomenat Toni Casamayor. David López va matinar per avançar el Santfe al marcador, 240 segons, i Josele va fregar el segon. Després, pluja ofensiva local i Toni i la defensa com a dics de contenció. I quan pitjor es posaven les coses, Jónatan Collado va canviar el destí amb una acció de voluntat que va valer un penal que va segellar Juanjo Prior. Joel Paredes va signar la sentènica a la cursa i amb classe. I en línies gerenals, un Santfe treballador i honest que va signar una victòria més que necessària. Serà la primera de moltes més. No ho dubtin, aquest Santfe es vol reivindicar. El pitjor: la lesió de Josele a l'espatlla.

FE GRAMA 1 (ROJAS, 75) ..... SANTFELIUENC FC 3 (DAVID LÓPEZ 4',

JUANJO PRIOR, DE PENAL, 77' I JOEL, 85')

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ TORTOSA)

ESTADI MUNICIPAL CAN PEIXAUET

ASSISTÈNCIA. 250 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 24 GRAUS

La primera! Apel·làvem a la necessitat de punts i el Santfeliuenc va respondre com en les millors ocasions: determinació, il·lusió i compromís, i un sant a la porteria anomenat Toni Casamayor. David López va matinar per avançar el Santfe al marcador, 240 segons, i Josele va fregar el segon. Després, pluja ofensiva local i Toni i la defensa com a dics de contenció. I quan pitjor es posaven les coses, Jónatan Collado va canviar el destí amb una acció de voluntat que va valer un penal que va segellar Juanjo Prior. Joel Paredes va signar la sentènica a la cursa i amb classe. I en línies gerenals, un Santfe treballador i honest que va signar una victòria més que necessària. Serà la primera de moltes més. No ho dubtin, aquest Santfe es vol reivindicar. El pitjor: la lesió de Josele a l'espatlla.

David López comença a dibuixar tendències que permeten somiar. En una jugada individual nascuda a la líniea de mitjos va anar superant les escomeses locals per penetrar a l'àrea i traçar un xut creuat amb ajuda del pal que va segellar el 1 a l'electrònic de Can Peixauet. Millor retorn, impossible. El gol va donar seguretat. Els locals, massa previsibles i horitzontals, van recórrer al bellugadís Buba però sense inquietar massa Toni. El Santfe va acaronar al segon en una magnífica acció combinatòria entre Maldonado i Jaume Duran que va rematar a boca de canó Josele però va topar amb el cos de Texeira. De mica en mica els locals van agafar el pols del matx. Buba va apuntar primer passada la mitja hora però Toni li va ensenyar com seria el matí. A la pressió local el Santfe va respondre amb un xut llunyà de David Romo 44' que es va estavellar al travesser. El descans picava a la porta però abans Cristo va culminar una llarga acció d'atac amb una mitja volea que va obligar Toni a fer el primer miracle doblegant el cos.

A la represa, la sortida de Lolo va mudar la pell dels locals. La Grama va fer una pas endavant i el Santfeliuenc va haver de respondre amb molta concentració defensiva. Les arribades locals es van multiplicar. Al minut 50 una acció de Buba la va rematar Cristo amb un xut potent i sec. Toni va volar per salvar el gol. Al 59' un nou xut de Cristo a la balconada de l'àrea va ensopegar amb la mà de Déu de Toni que amb la col·laboració del pal va evitar un empat que semblava cantat. Així es van anar succeint ocasions per als locals, però la punteria els va fallar quan van tenir la igualada a tocar. Els va fallar fins que al 75' Rojas a la sortida d'un servei de cantonada va posar la testa per enviar la pilota a la xarxa. Un minut abans ni Sani ni David López van saber culminar una contra que ensumava el gol. Tocava remar des de principi però les sensacions no convidaven a l'optimisme. Tanmateix el debutant Jónatan Collado va canviar el destí. L'extrem blanc-i-blau va superar l'esquena de la defensa i es va plantar cara a cara amb Texeira que va avortar l'acció. Collado no va defallir, va seguir el rebuig orientat de la pilota i el veterà Javi Chica en va empentar en una clara acció de penal. Penal etern. Juanjo Prior va agafar la responsabilitat, Javi Chica va mirar de buscar-li les pessigolles, però Prior és gat vell i amb serenor i potència va batre Toni Texeira. El partit tornava a la casella del 2. La Grama va respondre amb força. Cristóbal sol com un mussol i de cap va obligar Toni a fer el segon miracle. El porter santfeliuenc en una exhibició de reflexos va traure els braços i el cos per desviar la pilota que va colpejar el travesser. El segon miracle. El partit entrava en la dimensió embogida i tota l'emoció al cos. I al minut 85' kiá, kiá, kiá. David López va trencar la defensa pel centre en una gran passada, Joel Paredes es va avançar i a pas ferm va encarar la poteria de Texeira. Segons d'incertesa que van quedar oblidats quan l'ex del Marianao va superar la sortida de Texeira. Ara sí, la primera al cabàs. A les acaballes els locals es van llançar a l'atac. Rojas va poder repetir amb el descompte agonitzant en un cop de cap que va topar amb el travesser i que va botar no sé sap on. Però això és una altra història. El Santfe ja suma 5 punts. I el proper dissabte Les Grases ha de ser un fortí.

FE Grama: Toni Texeira, Joel Marí (Lolo, 46'), Juan Carlos, Rojas, Rubén Canelada (Omar, 71'), Javi Chica (Pluvins, 83'), Fran Piera, Ñito, Cristóbal, Buba i Cristo.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Gerard Rovira, Adri García, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López, Josele (Sani, 42'), Romo i Maldonado (Jónatan Collado, 66').

Gols: 0 - 1, 4' David López 1 - 1, 75' Rojas 1 - 2, 79' Juanjo Prior 1 - 3, 85' Joel Paredes. Àrbitre:

Serrat Susi, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Javi Chica, Cristo i Omar; i als santfeliuencs Juanjo Prior, David López, Romo i Collado.

Quadern de notes:

- Alegria, satisfacció i optimisme. El Santfeliuenc es va anotar la primera victòria que segella una primera part de la lliga esperançadora. Aquest equip està encara per fer, certament, però els apunts conviden a coses interessants.

- La força de la convicció. Jonatan Collado ens va regalar la primera gran acció com a futbolista del Santfe. N'esperem moltes més.

- Sant Toni. Quina sort tenir un porter de la seva qualitat i caràcter.

- Juanjo Prior, el timoner del Santfe; David López, el proel.

- Ens preocupa Josele. Desitgem el millor per a un gran futbolista que ens convida a un futbol d'imaginació.

- La Grama va demostrar condicions però va fallar en els moments que decideixen.


#PORTADA #temporada201819 #terceradivisión #grupov #primerequipo #DavidLópez #JuanJoséPérezPrior

0 vistas