PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Epíleg cruel


El destí. Estranya criatura. El Santfeliuenc va fer de funambulista durant 92 minuts tot caminant damunt una tan precària com prima corda. Tanmateix quan el final s'acaronava i el punt s'abraçava, una mà de Gerard Rovira va ser castigada amb la pena màxima. Les imatges demostren que Rovira toca la pilota amb la mà, però fora de l'àrea. El penal el va transformar Moha i tot just amb temps perquè l'àrbitre xiulés un final saturat de crueltat. Doble pena la nostra. Porca misèria. Abans: una nova exhibició de Toni Casamayor segellada amb tres aturades de nivell, i una bona disposició defensiva però pobra de recursos ofensius. La fortuna, aliada durant 92 minuts i 55 segons, se'ns va girar en el darrer sospir. Caldrà remar molt. Contra el Sants ja només valdran els tres punts.

CF POBLA MAFUMET 1 (MOHA, DE PENAL, 93') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (DELEGACIÓ GARRAF-PENEDÈS)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 24 GRAUS

El destí. Estranya criatura. El Santfeliuenc va fer de funambulista durant 92 minuts tot caminant damunt una tan precària com prima corda. Tanmateix quan el final s'acaronava i el punt s'abraçava, una mà de Gerard Rovira va ser castigada amb la pena màxima. Les imatges demostren que Rovira toca la pilota amb la mà, però fora de l'àrea. El penal el va transformar Moha i tot just amb temps perquè l'àrbitre xiulés un final saturat de crueltat. Doble pena la nostra. Porca misèria. Abans: una nova exhibició de Toni Casamayor segellada amb tres aturades de nivell, i una bona disposició defensiva però pobra de recursos ofensius. La fortuna, aliada durant 92 minuts i 55 segons, se'ns va girar en el darrer sospir. Caldrà remar molt. Contra el Sants ja només valdran els tres punts.

Gerard Rovira està sempre fora de l'àrea quan toca la pilota amb les mans

De nou a la Pobla. El Santfeliuenc tornava a un escenari conegut i sempre exigent. Kevin Sánchez va ser el primer a avisar en el 5' en una falta un pèl desviada. Avisos que van donar pas a un clar control dels locals. Possessió i toc van ser les armes dels pobletans per assetjar durant alguns minuts els límits territorials blanc-i-blaus. Al minut 13 una recepció forçada de Prior va estar a punt d'aprofitar-la primer Ralph i després Joel Lasso, però Toni va respondre molt bé. Al 18 una assistència en profunditat la va recollir Sergio Montero per creuar una rematada que va fer volar Toni. A la insistència local va respondre el Santfeliuenc amb alguna temptativa ofensiva que va tenir com a protagonistes dos iots en un mar de cames vermelles, Joel i Collado. Al tram final del primer acte el perill va tornar a visitar l'àrea de Toni. Un cop de cap ajustat de Joel Lasso i un xut de mitja volea de Ralph van fer més que necessari el descans. El millor, el Santfeliuenc havia resistit contra vent i marea a les escomeses ardents dels locals.

Volíem una canvi de papers que capgirés la narració. Tanmateix el guió no es va alterar gaire. Els locals van seguir dominant amb comoditat però sense continuïtat ofensiva o amb massa previsibilitat. Andrés González dibuixava una sort de Línia Maginot de contenció, sòlida sí però amb pocs recursos ofensius. La verticalitat dels locals va morir, però, sense alimentar-se de gol. Al 72' una acció col·lectiva a la contra del Pobla va acabar amb una potent rematada de Sergio Montero que va escopir al travesser. La vida com a patiment i ofici de tenebres entre els abismes. La pilota cremava a les botes. Cissé al 79´ va guanyar l'esquena de Prior. La seva rematada va topar amb el Sant Toni. El Pobla semblava haver exhaurit tota l'energia disponible. La irrigació cerebral demanava un rèset crepuscular. L'entrada d'Adri i Eric Ruiz van donar una mica de profunditat. Al 86' una progressió de David Romo per banda esquerra no va servir perquè Sani rematés. Al 91' Adri Recort ho va provar en dues rematades tan voluntarioses com estèrils. I al 93', la desgràcia com a missatgera de mort va estroncar una feina de resistència a contracorrent. La resta, ja la coneixen. Toca seguir remant i aixecar-se. Els cops durs també hi ajuden si fan mal de debò.

CF Pobla Mafumet: Arturo, Pol, Sergi, Salva, Víctor, Óscar, Kone (Alberto García, 71'), Jesús, Joel (Moha, 82'), Ralph (Cissé, 67') i Sergio Montero.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Gerard Rovira, Adri García, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López (Eric Ruiz 82'), Joel Paredes (Adri Recort, 62'), Romo i Jonatan Collado (Sani, 67').

Gol: 1 - 0, Moha, de penal, 93'. Àrbitre:

Gibert González. Es va equivocar greument en un penal que va determinar el resultat. Va amonestar els locals Pol, Joel i Sergio Montero; i als santfeliuencs Juanjo Prior i Gerard Rovira.

Quadern de notes:

- 93 minuts de resistència que es van esvair en l'acció més desgraciada del món. Mans fora de l'àrea convertides en penal.

- La bona actitud defensiva, les felices aturades de Toni i una dosi de sort van servir per anar tirant, no obstant, amb això no n'hi ha prou en aquesta Tercera.

- Sis punts en set jornades deixen al Santfe en posició de descens, per bé que amb un partit menys.

- El Pobla va trobar la fortuna quan menys ho esperava. Abans, però, va disposar d'ocasions per estrenar el marcador.

#PORTADA #temporada201819 #terceradivisión #grupov #primerequipo #prensa #lapoblademafumet

0 vistas