PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Empat a res


Decebedor. El Santfeliuenc va posar en relleu els seus problemes amb el gol davant un Sants que amb una mica d'ordre en va tenir prou per sumar un punt. Futbol gris que posa en evidencia que cal seguir treballant de valent per millorar una dinàmica que no és positiva. Només Jonatan Collado va portar perill. El Santfe quan va funcionar ho va fer a batzegade, sense adquirir continuïtat, a qui li va faltar alegria per capgirar el guió. El Sants fins i tot a la represa va donar més d'un maldecap. En definitiva, tarda molt pobre de futbol abans de la complicada visita a la Feixa Llarga.

SANTFELIUENC FC 0 ..... UE SANTS 0

ÀRBITRE: BERNAT MAS LÓPEZ (DELEGACIÓ DEL VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA AGRADABLE, 20 GRAUS

Decebedor. El Santfeliuenc va posar en relleu els seus problemes amb el gol davant un Sants que amb una mica d'ordre en va tenir prou per sumar un punt. Futbol gris que posa en evidencia que cal seguir treballant de valent per millorar una dinàmica que no és positiva. Només Jonatan Collado va portar perill. El Santfe quan va funcionar ho va fer a batzegade, sense adquirir continuïtat, a qui li va faltar alegria per capgirar el guió. El Sants fins i tot a la represa va donar més d'un maldecap. En definitiva, tarda molt pobre de futbol abans de la complicada visita a la Feixa Llarga.

Santfeliuencs i santsencs sabien de la importància dels punts. Els primers 45 minuts van ser, però, un homenatge a la irrellevància i a la precarietat. Jonatan Collado, el més actiu dels blanc-i-blaus, va mirar de portar perill en accions per banda dreta però amb escassa precisió i sense cap referència ofensiva. El Sants va respondre amb ordre defensiu i al minut 20 una bona acció de Borrull en atac va acabar amb una tímida rematada creuada que va marxar desviada. La millor opció va ser a les botes ddri Recort al 30’. La seva acció es va perdre molt per damunt dels dominis de Yamandú. A la represa, el Santfeliuenc va provar de donar-li una mica de ritme al joc. Jonatan Collado va portar de corcoll la defensa visitant. La millor ocasió del partit la va tenir el mateix Collado 52’ que, lliure de marca, no va saber trobar porteria després d’una pilota pentinada per Gerard Rovira en jugada d’estratègia. El Sants es va anar creixent i fins i tot a través del bellugadís Mario Canti va poder fer mal. Tanmateix dues accions encadenades d’Abde 71’ i 72’ van instal·lar la por a Les Grases. En una fuetada final, el Santfeliuenc va mirar de salvar els mobles amb més cor que cap. La graderia es va crispar quan l’àrbitre va perdonar la segona groga a David Cura. Epíleg a un partit anodí que dibuixa un escenari preocupant per a un Santfe sense gol i sense espurna que faci il·lusionar una afició que va marxar a casa amb la cua entre les cames.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Kevin Sánchez (Romo, 61’), Adri Recort (Pol Reñé, 80’), David López, Sani Bello, Collado i Ferran Roca (Joel Paredes, 73’).

UE Sants: Yamandú, Brian (Alberto, 82’), Picolo, Aleix, Fabregat, Crivi (Abde, 64’), Juli, David Cura, Mario Canti, Borrull (Sumarroca, 64’) i Luis.

Àrbitre:

Mas López, massa complaent amb els visitants. Va perdonar la segona groga a David Cura. Va amonestar als santfeliuencs Sani Bello i Gerard Rovira; i al visitant David Cura.

Quadern de notes: - El bon balanç defensiu, set gols rebuts, queda tacat per la incapacitat ofensiva. Per fer gols cal generar més opcions a l'àrea. - A aquest Santfe li falta transmetre més confiança. Cal passar pàgina i pensar en les 32 jornades que encara ens queden. - Les cares llargues del públic revelen el desencís d'una afició que voldria alguna coseta més. - El debutant Sants en va tenir prou amb una miqueta d'ordre per sumar un punt interessant.

#PORTADA #temporada201819 #terceradivisión #grupov #primerequipo #prensa #uesants

0 vistas