PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Plat fort


SANTFELIUENC FC ..... UE SANT ANDREU ÀRBITRE: ROMERO FREIXAS GONZALO (DELEGACIÓ TARRAGONA CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 14 DIUMENGE 4 DE NOVEMBRE HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uesantandreu, Footters.com TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS Plat fort a Les Grases Partidàs a Les Grases. El feu santfeliuenc es vestirà de gala per rebre un Sant Andreu que va representar molt bé la Tercera en el seu duel coper davant l'Atlético de Madrid. Els quadribarrats han ajornat el seu matx contra L'Hospitalet així que arribaran a Sant Feliu amb suficient marge de recuperació. La directiva ha fet una crida per omplir Les Grases. S'espera una gran presència de seguidors visitants. 


0 vistas