PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Esplendor a Les Grases


Poesia o futbol. Futbol o poesia. A les 19.42 David Romo del diumenge 4 de novembre va escriure una de les històries més vivencialment intenses del Santfe contemporani. Una genialitat del mestre va servir per complir una de les històries més esplendoroses i que guardarem al patrimoni memorialístic santfeliuenc. L'equip que fa uns dies va posar contra les cordes a l'Atlético de Madrid queia amb justícia a Les Grases. Ambient fantàstic a Les Grases, partit 250 de Dani Maldonado i setmana màgica de 3 de 3 i 9 de 9 que liquida com una ganivetada lírica totes les penes i tristors. Hi ha més arguments per omplir cada quinze dies Les Grases. El teatre dels somnis santfeliuenc és de retorn. Ens sentim feliços.

SANTFELIUENC FC 2 (DAVID LÓPEZ, 65' I DAVID ROMO, 86') .....SANT ANDREU 1 (TON ALCOVER) UE SANT ANDREU

ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA AMB TEMPERATURA SUAU, 15 GRAUS

Poesia o futbol. Futbol o poesia. A les 19.42 David Romo del diumenge 4 de novembre va escriure una de les històries més vivencialment intenses del Santfe contemporani. Una genialitat del mestre va servir per complir una de les històries més esplendoroses i que guardarem al patrimoni memorialístic santfeliuenc. L'equip que fa uns dies va posar contra les cordes a l'Atlético de Madrid queia amb justícia a Les Grases. Ambient fantàstic a Les Grases, partit 250 de Dani Maldonado i setmana màgica de 3 de 3 i 9 de 9 que liquida com una ganivetada lírica totes les penes i tristors. Hi ha més arguments per omplir cada quinze dies Les Grases. El teatre dels somnis santfeliuenc és de retorn. Ens sentim feliços.

Jornada per a la glòria. Dani Maldonado bufava l'espelma 250 amb l'elàstica centanària santfeliuenca. Expectació a Les Grases. El Sant Andreu tornava a la competició domèstica després del round coper contra l'Atlético de Madrid. Equilibri i respecte d'entrada esberlat per la desgràcia. Al minut 11 un afortunat llançament de falta executat per Ton Alcover va impactar amb l'esquena d'un defensor de la tancar i va fer impossible la reacció de Toni Casamayor. El Santfe però no va renunciar a la il·lusió. Dani Maldonado no volia fallar en el seu dia. Al minut 30 una excel·lent acció a la balconada de l'àrea va acabar amb un servia a Collado que el bon extrem va rematar un pèl desviada. El Sant Andreu va respondre amb ímpetu. Una canonada de Juanan al 31' va obligar Toni a volar amb la sort que la pilota va ser escopida al travesser. Al minut 41 Davi López va convocar totes les essències en una depurada acció que va néixer a la línia de mitjos i que amb ruleta inclosa va assistir Maldonado sense sort en la continuïtat. Descans i el Santfe apuntava coses. L'apoteosi estava a 45 minuts.

A la represa el Sant Andreu va començar empenyent. Kuku al 58' va acaronar la sentència però en un mà a mà que va resoldre el Sant Toni de sempre. Va ser a partir del quart d'hora que el Santfe va començar a construir futbol. Les arribades per banda de Dani Maldonado van servir per mostrar les debilitats defensives quadribarrades. Al 64' Sani va fregar la carambola en un rebot que va aturar ajutat al pal Segovia. Va ser el pròleg a l'empat. Jugada excel·lent de Dani Maldonado per banda esquerra que va servir una centrada molt mesurada que David López va rematar amb la testa amb els temps ben marcats. Gooolllll, gooolllll! El partit es va endinsar en la dimensió desconeguda. El Santfe cuinava a foc lent el martiri del Sant Andreu. Els de les quatre barres no podien davant una realitat que el superava. Crescut, desimbolt i convençut el Santfeliuenc va anar desfigurant tot un Sant Andreu. Al minut 72 una pilota centrada per Joel Paredes a servei obert d'Adri Recort es va quedar entaforada a l'àrea petita. Emoció a flor del pell. El Sant Andreu volia el domini però el seu cant de cigne no era escoltat. Deu minuts finals. Passió. Adéu a les emocions febles. Minut 86, 19.42. Falta lateral. David Romo demana la paraula. Adri Recort fa un escorç, Romo recupera la visió i dibuixa una llançament llistat de trajectòria parabòlica que sorprèn Segovia després de picar al pal lateral. Eufòria desbordada. Zas, zas, zas, zas. M'ho crec o no? però creiem i creiem perquè ens agrada aquest Santfe que ha completat la millor setmana a Tercera. I a més ha acabat amb un malefici.

El Santfeliuenc dinamita la mala ratxa de Cerdanyola

Punt final i de quina manera a la història d'empats i derrotes davant el Cerdanyola. El Santfeliuenc va exhibir un gran futbol a la segona part i es va desfer del malefici. Sani va avançar de manera matinera els blanc-i-blaus però el Cerdanyola va reaccionar i Edgar Tejada va capgirar el marcador amb dos gols. El Santfeliuenc no va perdre la confiança i al segon temps va tancar un futbol bonit. Al minut 4 de la represa, Jaume Duran va fer el 2 a 2. D'aquí al final domini aclapador del Santfe. Al 75 Adri Recort va posar per davant el Santfe. minuts de gran futbol i joc de tiralíneas. Fruit d'això Romo va signar el quart amb l'esperó.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Adri García, Kevin Sánchez (Pol, 70'), Juanjo Prior, Maldonado, David López, Sani (Joel Paredes, 70'), Jonatan Collado (Adri Recort, 57') i Maldonado

UE Sant Andreu: Segovia, Jaume Villar, Joan Noguera, Alberto Carroza, David López, Dani Guerrero (Carlos Martínez, 73'), Ferran Juclà, Juanan, Elhadji (Óscar Muñoz, 80'), Ton Alcover i Kuku (Josu, 62').

Gols:

0 - 1, Ton Alcover, 11'

1 - 1, David López, 65'

2 - 1, David Romo, 86'

Àrbitre:

Romero Freixes, millor al segon temps que al primer. Va amonestar els santfeliuencs Sani, Romo i Toni Casamyor; i als quadribarrats Juanan, Dani Guerrero, Joan Noguera i Elhadji.

Quadern de notes:

- La vida és allò que et passa quan no t'ho esperes. El Santfeliuenc ha passat de viure la preocupació de la derrota de Castelldefels a l'eufòria actual. En 14 dies els blanc-i-blaus han passat de 7 a 16 punts, obtinguts a més contra rivals de la noblesa de la taula.

- David Romo va ensorrar Les Grases. Gol espectacular que el guardarem a la memòria.

- Genial el gran Dani Maldonado, mirall per a una generació.

- David López s'està consolidant com un dels mitjos de nota alta de la Tercera.

- El Sant Andreu es va avançar i durant minuts va semblar que tenia els punts a prop. Tanmateix l'entusiame i la passió blanc-i-blava van destronar el regnat del Sant Andreu.

#DavidLópez #DavidRomo #uesantandreu #terceradivisión #grupov #primerequipo #prensa #temporada201819 #danielmaldonado #PORTADA

0 vistas