PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Punt de valor


Punt de valor. Un treballador Santfeliuenc va saber esgarrapar un punt davant un dels equips més en forma de Tercera Divisió. Els locals van dominar més i van exhibir un joc vistós i dinàmic. Tanmateix els blanc-i-blaus van respondre bé i sempre es van mostrar ordenats i segurs. Fins i tot Kevin Sánchez i Adri Recort van coquetejar amb el gol a la primera part. Un punt més que eixampla la bona ratxa abans del partidàs contra l'Europa que promet iniciatives per part de l'afició.

UATL HORTA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

ESTADI FELIU I CODINA

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA NIT AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Punt de valor. Un treballador Santfeliuenc va saber esgarrapar un punt davant un dels equips més en forma de Tercera Divisió. Els locals van dominar més i van exhibir un joc vistós i dinàmic. Tanmateix els blanc-i-blaus van respondre bé i sempre es van mostrar ordenats i segurs. Fins i tot Kevin Sánchez i Adri Recort van coquetejar amb el gol a la primera part. Un punt més que eixampla la bona ratxa abans del partidàs contra l'Europa que promet iniciatives per part de l'afició.

Continua la dinàmica positiva en el tronc central de la primera volta. La revelació Horta maldava per continuar en zona de play off. Equilibri en els primers minuts. Els blanc-i-blaus, ferms en defensa, ho van provar amb burxades que van acaronar el gol. Al 19' Kevin Sánchez en una rematada al llidar de l'àrea petita es va trobar amb el cos d'Éric Alcaraz. Al 21' la més clara per a Adri Recort en una rematada franca després d'una errada de l'arquer local. Recort no s'esperava l'acció. L'Horta es va fer amb el domini a la segona part del primer temps. Joc ràpid, dinàmic i vistós. No obstant el Santfeliuenc va respondre amb seguretat i solvència. La més clara dels locals a peus de Narcís Barrera en una rematada molt clara que miraculosament va marxar desviada quan el públic local celebrava el gol.

A la represa el domini i la intensitat local encara es va perllongar un quart d'hora. Al 47' de nou Narcís Barrera va repetir acció amb rematada desviada. I al 49' Toni Casamayor va solventar un mà a mà amb el lateral Guillem. El Santfeliuenc va començar a apaivagar la pressió local. Maldonado i Sani van posar picant i pebre a l'àrea local però sense ocasió clara de gol. A les acaballes el joc es va endinsar en un territori imprevisible. Els locals van incrementar la insistència però la sortida de Gerard Rovira va donar tranquil·litat. Joel Paredes va poder canviar el guió en un bon xut creuat. I l'última va ser per a Rovira en un cop de cap que no va veure porteria. Empat de valor davant un rival en forma. Els blanc-i-blaus eixamplen les sensación positives. Les Grases viurà el proper dissabte un atractiu Santfeliuenc-Europa. Duel de clàssics que no ens podem perdre.

UATL Horta: Eric Alcaraz, Guillem, Casti, Javi Morales, Saúl, Genís, Domi Berlanga (Gilbert, 76'), Adri Lledó, Nahuel (Ferran Tacón, 64')Barrera i Jordan (Arnau Campeny, 84').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Joserra, Adri García, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López, Adri Recort (Sani, 35'), Romo (Gerard Rovira, 77') i Maldonado (Joel Paredes, 63').

Àrbitre:

Luceño Soriano. Arbitratge correcte i sense complicacions. Va amonestar els locals Javi Morales, Genís i Gilbert; i als santfeliuencs Juanjo Prior i David López.

Quadern de notes:

- Suma i segueix. El Santfeliuenc va posar en relleu a l'exigent Feliu i Codina la seva línia de decidida progressió.

- Molta solvència defensiva ben complementada amb l'extraordinari Toni Casamayor.

- Un excel·lent Horta que va acreditar el perquè de la seva classificació. Modèstia i talent per al millor futbol de Tercera.

#uahorta #terceradivisión #temporada201819 #grupov #prensa #primerequipo #PORTADA

0 vistas