PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc superat


A la sisena tampoc no va ser. L'Europa va saber esperar i colpejar a un Santfe que va desaprofitar dues clares ocasions abans del gol gracienc. El gol va fer molt de mal. El Santfeliuenc va perdre gas i l'Europa es va anar fent fort fins aconseguir un resultat massa ampli però que premia un inici de lliga amb grans resultats. Un partit molt tàctit que un gol va trencar.

SANTFELIUENC FC 0 ..... CE EUROPA 3 (ALFONS SERRA, 55'; SOTO, 73' I MARTÍNEZ, 85')

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA NIT AMB CEL COBERT I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

A la sisena tampoc no va ser. L'Europa va saber esperar i colpejar a un Santfe que va desaprofitar dues clares ocasions abans del gol gracienc. El gol va fer molt de mal. El Santfeliuenc va perdre gas i l'Europa es va anar fent fort fins aconseguir un resultat massa ampli però que premia un inici de lliga amb grans resultats. Un partit molt tàctit que un gol va trencar.

L’Europa va fer un cop d’autoritat a Les Grases on va demostrar que el seu bon moment té continuïtat i qui sap si un llarg camí. Un gol d’Alfons Serra al minut 55 va trencar un encontre que fins aquell moment havia estat presidit per l’equilibri i la contenció tàctica. El gol va fer molt de mal el Santfeliuenc i va permetre l’Europa exhibir-se amb mitja hora final de domini clar. I a Soto entrar en els llibres d’història europeistes en marcar per sisena jornada consecutiva. Només Cros i Castillo ho havien fet abans en els 111 anys de vida escapulada.

Els dos entrenadors coneixien molt bé les virtuts del rival. I els primers 45 minuts van ser una demostració d’equilibri, contenció i tacticisme. Al minut 28 els locals la van tenir en una bona acció col·lectiva que va acabar rematant Jonatan Collado a la mitja volta. Un defensor gracienc va interceptar una pilota que ensumava la xarxa. Els visitants no van provar Toni fins al minut 34 en un xut tímid de Prats. Als minuts finals del primer acte el Santfe es va animar amb penetracions per banda que no van trobar rematador.

La represa es va iniciar amb més ritme. El Santfeliuenc va acaronar el gol al 49’ després que una combinació entre Jonatan Collado i Éric Ruiz no trobés la rematada de Joel Paredes. Les Grases pujava el to. Tanmateix l’Europa va aprofitar la primera. Alfons Serra es va passejar per la frontera de l’àrea gran i quan va veure forat es va atrevir en el xut. La pilota va topar amb un defensa i va deixar sense resposta Toni. Un gol que per als locals va ser un llast insuperable. Els de David Vilajoana van passar a controlar el joc de manera autoritària. Els locals es van anar desfent. Alberto al 64’ va estar a punt de signar el segon en un cop de cap que va llepar el travesser. I al 73’ l’acta de sentència. Magnífica acció individual de Martínez que va sortejar tots els defenses i va fer un regalet a Soto que no va perdonar. I al 85’ el tercer ara intercanviant-se els papers. Centrada de Soto i remat amb el cap de Martínez. Punt final. Nova victòria de l’Europa que hi va fort i demostra poder. El Santfeliuenc haurà d’esperar per seguir sumant.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Joserra, Gerard Rovira (Adri Recort, 68’), Adri García, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Joel Paredes (David López, 68’), Romo i Jonatan Collado (Sani Bello, 68’).

CE Europa: Marc Priego, Guillem, Oumar, Castell, Gabi, Prats, Soto, Alberto, Éric López (Martínez, 62’), Alfons Serra (Uri, 87’) i Torrentbó (Fode, 58’).

Gols:

0 – 1, 55’, Alfons Serra

0 – 2, 65’, Soto

0 – 3, 85’, Martínez

Àrbitre:

Serrat Susi, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar l’europeista Éric López.

Incidències:

La penya Sentiment Immortal va entregar la cinquena edició del Trofeu Maradona de les Rambles. Joan Sabaté va lliurar a Nacho Ruiz el seu merescut guardó.

El Santfeliuenc va retre homenatge la Creu Roja pels seus 100 anys de servei a Sant Feliu.

Quadern de notes:

- Cal seguir treballant. Una ensopegada que fa mal però que no invalida la bona feina feta fins aquí.

- Andrés González coneixia bé el futbol de l'Europa. I la disposició tàctica va ser encertada. Un gol, però, va desfer com un terrós de sucre tot el disseny previ.

- L'Europa va saber esperar per acabar colpejant. Molt bona imatge la que va oferir un equip amb ganes de seguir creixent.

#PORTADA #primerequipo #ceeuropa #terceradivisión #grupov #prensa

0 vistas