PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

A no caure en un parany perillós


FC MARTINENC.... SANTFELIUENC FC ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 17 DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE HORA: 12 PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @martinencfc, Ràdio Sant Feliu (105.3 FM i online, Ràdio Marca Barcelona TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS Hi ha partits on els números i les estadístiques importen poc. El Santfeliuenc visitarà un rival molt danyat. L'espectacular golejada a L'Hospitalet (11-0) ha sacsejat els fonaments del club del Guinardó que ha hagut de fer una nota de premsa. El Santfeliuenc necessita els punts i ha d'oblidar-se de confiances. Tres punts per arribar a la cota 20. Final al Guinardó enmig d'un ambient enrarit per als locals. El Santfeliuenc necessita els punts i ha de mirar de mullar contra un rival directe que es troba al fons de la classificació amb només set punts. Els blanc-i-blaus volen reprendre el camí dels bons resultats després de l'ensopegada a casa davant l'Europa. Ni Josele ni Nacho Ruiz ni Adri García podran ser a disposició d'Andrés González. El polivalent defensa s'ha caigut de la llista per una lesió al dit. A les 11.45 per Ràdio Sant Feliu Si no podeu ser al Municipal del Guinardó donant suport al Santfe, l'alternativa és connectar amb Ràdio Sant Feliu per seguir segon a segon un matx més que important. El Santfeliuenc necessita anar sumant com a formigueta per mirar d'acabar la primera volta amb una puntuació en la frontera dels 25 punts, un aval per començar a creure en la permanència. FC Martinenc, difícil retorn Temporada complicada al Guinardó. Si al mes de juny els granes celebraven el retorn a Tercera, la readaptació a la categoria està sent sorprenentment traumàtica. I ho diem perquè la plantilla que dirigeix ara Manel Moya -relleu de Miguel López- era una plantilla feta per lluitar per la permanència amb solvència. Un inici decebedor rematat amb la monstruosa derrota per 11 a 0 a la Feixa Llarga han fet sonar les alarmes. Per professionalitat i compromís la directiva barcelonina busca una reacció que permeti no perdre l'esperança de la permanència. 


0 vistas