PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La passió per un Sentiment


Som del Santfe, som passió, som la passió per un Sentiment que el passat 3 de desembre va fer 113 anys i que viu els millors dies de la seva història. Volem continuar creixent i ho fem amb la convicció que compartit tot és més ric.

En aquests dies finals d'un any intens no podem sinó agrair el suport d'un afició que com ahir a Sant Boi ens va tornar a donar una lliçó. Un Sentiment Immortal actiu que creix i que és motiu d'orgull per a tothom. I també per honorar la memòria dels que ens han anat deixant.

Ens agrada Sant Feliu i el Santfeliuenc està feliç de representar una ciutat viva, intensa, plural, participativa. Continuarem el viatge el 2019.

Moltes gràcies per un Sentiment Immortal

#primerequipo #sentimentimmortal #terceradivisión #grupov #temporada201819

0 vistas