PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La primera de l'any


Punt final a les vacances i quina manera de començar ja que el Santfeliuenc viatja a Cambrils per jugar contra el Reus B. No hi ha marxa enrere d'aquí a final de temporada: vint finals que imposaran a dreta llei un ritme frenètic. I la primera final contra el filial del Reus, que està pagant la crisi de l'equip professional en forma d'incertesa per un futur amb cara d'enemic. A partir de les 12 el primer matx d'un 2019 que es dibuixa apassionant i amb un objectiu indefugible: la permanència a Tercera Divisió per setena temporada consecutiva.

REUS DEPORTIU B ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL CAMBRILS

HORA: 12

DISSABTE 5 GENER

JORNADA: 22

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, @ReusBCambrils

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Punt final a les vacances i quina manera de començar ja que el Santfeliuenc viatja a Cambrils per jugar contra el Reus B. No hi ha marxa enrere d'aquí a final de temporada: vint finals que imposaran a dreta llei un ritme frenètic. I la primera final contra el filial del Reus, que està pagant la crisi de l'equip professional en forma d'incertesa per un futur amb cara d'enemic. A partir de les 12 el primer matx d'un 2019 que es dibuixa apassionant i amb un objectiu indefugible: la permanència a Tercera Divisió per setena temporada consecutiva.

Sota el símbol de la incògnita viatja el Santfeliuenc a Cambrils. Incògnita perquè la situació que travessa l'equip professional esquitxa a tot el club del Baix Camp. La pujada d'una desena de futbolistes al primer equip i la baixa del davanter Ernest Forgas per incorporar-se al projecte de Gerard Piqué a Andorra fa que sigui difícil de discernir quin Reus B jugarà contra els d'Andres González. En tot cas, l'entrenador del Santfeliuenc vol que els futbolistes restin al marge i ha preparat amb cura un partit que podria situar l'equip en una situació òptima. Caldrà veure si els lesionats Josele i Adri Garcia podran ser a la convocatòria, i seguir ben atent l'etapa final de la lesió de Nacho Ruiz.

Dues incorporacions

El Santfeliuenc s'ha fet amb el servei de dos joves futbolistes. Es tracta del davanter Kevin Díaz i del defensa Albert Porqueras.

Kevin Díaz Williams és un davanter nascut el 25 de novembre de 1999 i arriba a Les Grases cedit pel CE L'Hospitalet. A l'equip de la franja roja ha debutat enguany i és un jugador que ha despuntat a les categories inferiors. La voluntat és que comenci a sumar minuts a Tercera Divisió i demostri una qualitat ja ensenyada amb edat juvenil.

Albert Porqueras és un jove defensa nascut el 27 de gener de 1999 que, a la primera part de la lliga, va jugar a la Muntanyesa de Primera Catalana. Es tracta d'un defensa central amb caiguda per la banda esquerra que va jugar al futbol base del Barça i de l'espanyol.

Ràdio Sant Feliu i Footters.com en directe

Si la vigília de Reis impedeix viatjar a Cambrils recordeu que poder seguir el partit a través de Ràdio Sant Feliu que inicia la programació de l'any 2019 amb la retransmissió del Santfeliuenc, i pel canal per streaming de Footters. Per 2.99 euros un partit o per un abonament de 6.99 euros podeu seguir un munt de partits de Segona B i Tercera Divisió en rigorós directe. Una molt bona experiència televisiva.

Reus B, una excel·lent campanya i un futur incert

El filial reusenc ha completat una gran primera volta. Amb 34 punts els joves futbolistes que dirigeix Albert Company han arribar a l'equador en cinquena posició a només dos del Terrassa, equip que marca la posició quarta de playoff. Tanmateix el present es vesteix d'incertesa ja que pel que hem sabut nou futbolistes s'han incorporat a l'equip de la Liga 1/2/3: Gonzalo Pereira, Martí Vilà, Alfred Planas, Rubén Enri, Adrià Guerrero, Chechu Grana, Reina, Gaixas (l'autor del gol de l'empat a Les Grases) i Gori López. A més, en les darreres hores l'Andorra ha fet oficial el fitxatge del davanter Ernest Forgas, un dels puntes més cobejats de Tercera. Inici de la segona volta amb molta expectació i amb l'obligació per part del Santfeliuenc de sumar tres punts abans de la jornada de descans obligada per la lliga a 21.

#cdreus #primerequipo #temporada201819 #terceradivisión #grupov #previa #PORTADA

0 vistas