PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Dies de derbi


SANTFELIUENC FC .... UE CASTELLDEFELS

ÀRBITRE: MIGUEL ÁNGEL MORENO VILLAÉCIJA (DELEGACIÓ BAIX LLOBREGAT)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 32

DISSABTE 17 MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uecastelldefels

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Dies de derbi a Les Grases. El Santfeliuenc i el Castelldefels es retroben a Les Grases en el cinquè duel comarcal a Tercera Divisió i el quarantasetè en la sèrie històrica, com assenyala el cap de premsa i historiador castelldefellenc Carlos de Frutos. Situacions diferents: els santfeliuencs busquen tres punts que garanteixin la permanència; els grocs, per allunyar-se una mica més dels quatre llocs de cua, i en especial de l'Ascó. Inici d'una setmana atapeïda ja que els blanc-i-blaus jugaran tres partits en vuit dies: el d'avui, Vilafranca (dimecres a les 20.30) i Cerdanyola (diumenge a les 18). La lliga inicia el tram final.

Derbi especial, un clàssic baix llobregatí que enguany arriba amb més contrastos ja que el Santfe avantatge en 10 punts el Castelldefels de Miki Carrillo. La gran i sorollosa victòria contra L'Hospitalet ha enlairat encara més la moral d'un equip que està complint amb nota molt alta. Andrés Gonzalez confia en la victòria que acosti a la permanència. Jaume Duran i Sani són les baixes d'un conjunt que vol seguir sumant i donant alegries una afició que s'està acostumant a viure grans jornades. La comentadíssima victòria contra L'Hospitalet resum bona part del millor Santfe a Tercera.

El Castelldefels arriba amb necessitats

Miki Carrillo, l'entrenador groc, vol aprofitar la inèrcia de la victòria contra el Santboià per eixamplar la frontera amb la permanència -ara a 5 punts-, i sobretot fugir del 17è lloc, sempre qüestionat pels possibles descensos compensats de Segona B a Tercera. L'equip mariner ha dibuixat una trajetòria irregular coquetejant amb les posicions de descens. Ara, amb 30 punts, comença a viure amb més tranquil·litat però amb l'objectiu mínim de burlar el lloc 17. Les incorporacions al mercat d'hivern de Fran Piera (FE Grama), Juanito (Prat), Abde (Civitanovese) o Jonathan Ferreira (Terrassa) han equilibrat un conjunt que també va perdre una peça important com Joan Gibert. Precisament Fran Piera i Ferreira no podran ser a Les Grases per sengles lesions.

#previa

0 vistas