PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc desaprofita el primer matx ball


El Santfeliuenc va caure a Vilatenim per 2 a 1. A la primera part els blanc-i-blaus es van avançar amb un gol de Jonatan Collado al minut 28 en una acció d'habilitat i qualitat. Una primera part oberta en què empordanesos i santfeliuencs van gaudir d'ocasions. Les més clares per als locals, però els d'Andrés González van exhibir una bona capacitat de resistència.

UE FIGUERES 2 (RITXI MARCADER, DE PENAL, 48' I SERGIO ÁLVAREZ. 52') ..... SANTFELIUENC 1 (JONATAN COLLADO, 28')

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCEONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM

ASSISTÈNCIA: 250 ESPE4CTADORS

CEL COBERT I TEMPERATURA DE 16 GRAUS

El Santfeliuenc va caure a Vilatenim per 2 a 1. A la primera part els blanc-i-blaus es van avançar amb un gol de Jonatan Collado al minut 28 en una acció d'habilitat i qualitat. Una primera part oberta en què empordanesos i santfeliuencs van gaudir d'ocasions. Les més clares per als locals, però els d'Andrés González van exhibir una bona capacitat de resistència.

Després de la represa, els locals en set minuts van trencar la bona feina del Santfe. Al minut 48 Ritxi Marcader de penal va signar l'empat. I al 52' Sergio Álvarez a la mitja volta va sumar el segon. El Santfeliuenc es va anar esllanguint i només va aparèixer a la recta final. Jonatan Collado va enviar a l'exterior de la xarxa en posició clara. Anades i tornades per a un final amb derrota. Ara caldrà sumar o esperar per fer efectiva la permanència sense haver de mirar els descensos compensats.

UE Figueres: Aroca, Romero, Tena, Subi, Espuña, Eric Vilanova, Ritxi Mercader (Eric Torres, 82'), Marc Gelmà (Álvaro Fernández, 85'), Vícotr Valverde (Xavi Ferrón, 61'), Sergio Álvarez, Boira.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Joserra (Adri García, 66'), Gerard Rovira (David López, 75'), Juanjo Prior, Nacho Ruiz, Romo, Kevin Sánchez, Gibert (Josele, 66'), Jonatan Collado i Maldonado

Gols:

0 - 1, Jonatan Collado, 28'

1 - 1, Ritxi Mercader, de penal, 48'

2 - 1, Sergio Álvarez, 52'

Àrbitre:

Montoro Ferreiro, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Aroca i Álvaro Fernández; i als santfeliuencs Joserra. Romo i David López.

#terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #JonatanCollado #uefigueres

0 vistas