PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derbi de revàlides i decisions


SANTFELIUENC FC ..... AE PRAT

ÀRBITRE: MARCOS FERNÁNDEZ QUINTERO (DELEGACIÓ BARCELONA)

JORNADA: 40

DISSABTE 4 MAIG

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @aeprat1945, footters.com, Prat Ràdio

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Derbi més que interessant a Les Grases. El Santfeliuenc buscarà una victòria que serveixi ara sí per dir que matemàticament és equip de Tercera 2019-2020 sense haver de mirar la classificació de Segona B. El Prat buscarà, per la seva banda, sumar tres punts que el serveixi per dormir líder abans de la jornada de diumenge i, de pas, garantir la participació en el seu tercer playoff.

Derbi cabdal a Les Grases amb interessos contraposats però que sembla que en tots dos casos tindrà final feliç. El Santfeliuenc buscarà reivindicar-se contra el segon classificat i de pas garantir la permanència sense haver de fer sumes i restes respecte als descensos catalans de Segona B. Els futbolistes blanc-i-blaus són conscients que una victòria segellaria la permanència i a més fer-ho contra un rival de luxe ha de servir d'alçapren en el penúltim partit de lliga a Les Grases. Andrés González no podrà disposar del sancionat David Romo.

Derbi, acord i crida per omplir Les Grases

Tothom confia que Les Grases oferirà un magnífic aspecte. Un derbi d'altura que paga la pena perquè Les Grases sigui el jugador número 12. Del Prat també hi viatjaran molts seguidors. No cal oblidar que els socis potablava podran accedir al recinte blanc-i-blau a meitat de preu tot presentant el carnet a la taquilla. El canal per streaming footters.com oferirà el partit en directe.

AE Prat, busca el campionat

L'equip de Pedro Dólera ha estat un dels grans protagonistes de la competició. Amb un futbol pragmàtic i resultadista, i una fortalesa defensiva rotunda, els potablava arriben a les tres jornades finals en condicions de lluitar pel campionat amb el Llagostera i L'Hospitalet. Malgrat la derrota contra els riberenys del passat diumenge, la il·lusió continua ben viva en un conjunt que ha excel·lit en el seu balanç defensiu. Dolera no podrà disposar del concurs del sancionat Pau López ni del lesionat Alberto Padilla.


0 vistas