PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derbi blanc-i-blau en l'adeu a la 2018-2019


Adeu temporada 2018-2019. Adeu. Les Grases es va acomiadar de la temporada amb victòria en el derbi que també suposava el comiat del Santboià de la Tercera Divisió. Els visitants es van avançar al primer acte, però el Santfe va tenir esperit de reacció i va capgirar el marcador a través dels gols d'Adri Recort i Kevin Sánchez. En l'any més difícil el Santfeliuenc ha complert i ho ha fet amb nota alta. Comença a prendre forma el Santfe 2019-2020 amb el repte de seguir donant a Sant Feliu els millors anys de la història del futbol. Comença una il·lusió renovada.

SANTFELIUENC FC 2 (ADRI RECORT, 57' I KEVIN SÁNCHEZ, 75') ..... FC SANTBOIÀ 1 (GUILLERMO TORRES, 28')

ÀRBITRE: VÍCTOR MANUEL SÁNCHEZ RICO (DELEGACIÓ BAIX LLOBREGAT)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Adeu temporada 2018-2019. Adeu. Les Grases es va acomiadar de la temporada amb victòria en el derbi que també suposava el comiat del Santboià de la Tercera Divisió. Els visitants es van avançar al primer acte, però el Santfe va tenir esperit de reacció i va capgirar el marcador a través dels gols d'Adri Recort i Kevin Sánchez. En l'any més difícil el Santfeliuenc ha complert i ho ha fet amb nota alta. Comença a prendre forma el Santfe 2019-2020 amb el repte de seguir donant a Sant Feliu els millors anys de la història del futbol. Comença una il·lusió renovada.

La mística nostàlgica d'un comiat. El Santfeliuenc va tancar la temporada en un derbi descafeinat contra el Santboià que en altres cites havia estat un dels plats forts. El Santfeliuenc va dominar d'inici i Jonatan Collado en una de molt clara no va encertar amb la porteria al minut 6. Tanmateix els santfeliuencs no es van trobar còmodes al primer acte i el Santboià va ser durant alguns minuts més intens. Fruit d'això Guillermo Torres es va aprofitar d'un rebuig de David Aragón per estrenar el marcador. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar abans de l'intermedi. Una rematada d'Adri Recort la va salvar la defensa roja abans que traspassés la ratlla. L'afició volia una mica més per a un comiat bonic.

Després de la represa el Santfeliuenc va mostrar un rostre més interessant. Éric Ruiz va acabdillar la reacció amb accions brillants per la banda dreta. Una de les seves va acabar amb una excel·lent assistència que va aprofitar Adri Recort 57' per creuar la pilota a la xarxa. Malgrat que el Santfeliuenc va fer un decidit pas endavant, el Santboià no va renunciar a acomidar-se de tercera amb bon regust. Álex Ruiz al 63' i Kilian 72' la van provar. Tanmateix el Santfe va sabar aprofitar el seu moment i un gran cop de cap de Kevin Sánchez a la sortida de còrner va servir per fer el segon gol. Hi va haver temps encara perquè David Aragón posés una mà salvadora a xut de Marc Vicente. Pròleg a una victòria de 49 punts.

Temps de nostàlgia. S'apaguen els llums. S'abaixa el teló. S'acaba una etapa. S'acaba una vida que anuncia a la vegada el naixement d'una vida renovada. Sant Feliu tornarà a tenir tercera divisió. El tren de la setena ja s'anuncia a l'estació de Les Grases.

Santfeliuenc FC: David Aragón, Éric Ruiz, Albert Porqueras, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Romo (David López, 70'), Gibert (Maldonado, 58'), Jonatan Collado i Adri Recort (Josele, 58').

FC Santboià: Àlex Espinet, Max, Álex Ruiz (Escamilla, 84'), Borges, Libo, Kilian. Guillermo Torres (Jota, 72'), Marc Vicente, Hervías, Alfonso i Dani Martínez (Caba, 46').

Gols:

0 - 1, Guillermo Torres, 28'

1 - 1, Adri Recort, 57'

2 - 1, Kevin Sánchez, 75'

Àrbitre:

Sánchez Rico. Sense complicacions. Va amonestar el santfeliuenc Éric Ruiz; i al santboià Álex Ruiz.

Incidències:

Es va fer un minut de silenci en memòria de l'avi de Nacho Ruiz. Jornada solidària amb la síndrome de Rett.

Quadern de notes:

- Un molt bon Santfeliuenc en la temporada més difícil. No era una empresa gens fàcil però el Santfeliuenc ha sabut sortejar tots els obstacles per signar una digníssima permanència... i tranquil·la que ja tocava.

- Enhorabona a futbolistes i cos tècnic. I enhorabona a la directiva que presideix Alberto Prieto, que ha tornat a complir el somni que Sant Feliu segueixi gaudint del futbol de Tercera Divisió.

- El Santboià s'acomiada de Tercera. El clàssic del Baix Llobregat mereix un futur esperançador.

#terceradivisión #grupov #temporada201819 #primerequipo #PORTADA #santboiafc #kevinSánchez #AdriàRecort

0 vistas