PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Dues benvingudes i dos comiats


El Santfeliuenc Futbol Club 2019/2020 és cada cop més a prop de definir-se. Setmana intensa a les oficines de Les Grases amb les altes del migcampista Alfonso Castellano i del lateral dret Germán Collado. Per la seva banda, Pol Reñé i David López no continuen.

Aires cordovesos a Les Grases

El Santfeliuenc fa una aposta decidida per reforçar la parcel·la central amb la incorporació del cordovès de Montalbán Alfonso Castellano. Alfonso, de 27 anys, és un migcampista tècnic, de toc elegant i de generós joc ofensiu que va passar per les categories inferiors del Còrdova CF. Castellano acredita sis temporades a Tercera Divisió repartides entre el grup d'Andalusia Occidental (Còrdoba CF B i Atl. Espeleño), Castella la Manxa (Hellín Deportivo) i Catalunya (Santboià FC). La temporada passada va debutar al futbol català a les files del Santboià on va jugar 29 partits i va signar 3 gols.

Un lateral dret amb projecció

Un altre fitxatge de pes, Germán Collado. Aquest lateral dret s'incorpora al Santfe després de passar per l'Albacete B i l'Europa. Quatre temporades a Tercera Divisió i amb només 24 anys, 115 partits disputats revelen la qualitat d'aquest futbolista format a l'Europa i que arriba a Les Grases disposat a tot.

Dos adeus

Ni Pol Reñé ni David López continuaran de blanc-i-blaus. El primer inicia una nova etapa professional i acadèmica després d'un més que notable debut a Tercera; el segon, deixa Les Grases després de dues temporades en què ha deixat el segell de qualitat d'un migcampista amb talent.

Amb les altres de Collado i Alfonso Castellano, la plantilla del Santfe 2019/2020 ja té confirmats 19 futbolistes:

Porters: Jaime González (Viladecans) i Pedro Casado (Cornellà, DH)

Defenses: Germán Collado (Europa), Sergi Boira (Mercantil, LN), Jaume Duran, Albert Porqueras, Gerard Rovira, Juanjo Prior i Joserra

Migcampistes: Dani Maldonado, Kevin Sánchez, Roger Valdés, Alfonso Castellano (Santboià) i Jota (Santboià)

Davanters: David Romo, Sani Bello, Gibert, Jonatan Collado i Raúl Capitán (Can Vidalet)

#DavidLópez #PolReñé #GermánCollado #AlfonsoCastellano #fichajes #bajas #temporada201920 #primerequipo #PORTADA

0 vistas