PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La lliga 2019/2020 començarà a Les Grases i contra l'Igualada


A poques hores que el Santfe torni a la feina per iniciar una intensa pretemporada -aquest dijous- l'actualitat passa pel calendari de competició de la temporada 2019/20. Els blanc-i-blaus debutaran a Les Grases el cap de setmana del 31/1 de setembre i el rival serà un equip, el CF Igualada, que ha assolit l'ascens en beneficiar-se de l'èxit de l'AE Prat a la promoció. Precisament l'Igualada va ser l'últim equip que va trepitjar Les Grases a Primera Catalana abans de l'ascens. Aquell empat del diumenge 2 de juny i el gol de penal de Joserra va obrir les portes de l'ascens a Tercera Divisió en els dies més feliços per al futbol de Sant Feliu. I ja han passat més de sis anys.

Quatre places de promoció i tres de descens pautaran una competició que encara ha de resoldre algunes incògnites en la seva composició.

El primer viatge a Peralada

El Santfeliuenc farà el primer viatge de la temporada a Peralada en la segona jornada. Els blanc-i-blaus visitaran un xampanyers que han vist com s'esvaïa el somni de Segona B. El tercer partit serà a casa contra el San Cristóbal. El recuperat Manresa esperarà a la quarta estació al Nou Congost.

Tourmalet entre la cinquena i la novena jornada

El Santfeliuenc haurà de viure el seu particular Tourmalet entre finals de setembre i la tercera setmana d'octubre. I és que L'Hospitalet, Sant Andreu, Andorra, Europa i Terrassa respectivament seran rivals encadenats en cinc jornades de morro dur.

Dues jornades intersetmanals

La Federació ha decidit que el dimecres 11 de setembre i el dimecres 25 de març siguin les dues dates entre setmana.

Cloenda a casa

Per segona vegada de les set temporades a Tercera, el Santfeliuenc abaixarà el teló de la lliga a Les Grases. El rival serà el filial del Nàstic, el Pobla de Mafumet.

Sis novetats a la Tercera 19/20

L'Andorra de Gerard Piqué es perfila com un dels candidats sòlids. El Principat inicia una aventura de professionalització. El Reus CF torna a Tercera després de passar per Segona A i amb un futur incert. El Peralada CF, despres de dues campanyes a Segona B, està de retorn al grup V de Tercera. La Catalunya interior recupera representació amb dos clàssics que arriben a Tercera per camins diferents: CE Manresa i CF Igualada. Finalment, el Vilassar de Mar torna a Tercera amb el repte de deixar de ser un equip ascensor i buscarà estabilitzar-se amb reforços interessants.

Les tres primeres jornades: 1/09/19 Castelldefels - Reus Horta - Pobla Mafumet Santfeliuenc - Igualada Sants - Peralada Cerdanyola - San Cristobal Figueres-Manresa Vilassar - L'Hospitalet Granollers - Sant Andreu Terrassa - Andorra Vilafranca - Europa 8/09/19 Reus - Vilafranca Pobla Mafumet - Castelldefels Igualada - Horta Peralada - Santfeliuenc San Cristóbal - Sants Manresa - Cerdanyola L'Hospitalet - Figueres Sant Andreu - Vilassar Andorra - Granollers Europa - Terrassa 11/09/19 Reus - Pobla Mafumet Castelldefels - Igualada Horta - Peralada Santfeliuenc - San Cristóbal Sants -Manresa Cerdanyola - Hospitalet Figueres - Sant Andreu Vilassar Mar - Andorra Granollers - Europa Vilafranca - Terrassa La resta del calendari el podeu veure aquí

#terceradivisión #grupov #primerequipo #temporada201920 #PORTADA

0 vistas