PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

COMUNICAT OFICIAL


El CB Santfeliuenc, la Peña Recreativa de Sant Feliu i el Santfeliuenc FC comuniquen que a causa de la Vaga General convocada per demà divendres 18 d’octubre, l’activitat i els accessos es poden veure afectats.

Així doncs, demà, per garantir el dret a vaga, els entrenaments seran VOLUNTARIS tant per als treballadors i treballadores, com a la resta d’entrenadors i entrenadores i jugadors i jugadores, i els clubs garantiran l’activitat a tot el que decideixi no fer-la, proporcionant serveis mínims.

Creiem que l’únic camí per a una bona convivència és la llibertat d’expressió, el respecte a totes les opinions, la igualtat i el diàleg.

Sant Feliu de Llobregat, 17 d’Octubre de 2019

#PORTADA #comunicatoficial #temporada201920

0 vistas