PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Empat a poc


Més fred que futbol a Les Grases i un punt de polèmica per l'arbitratge. Al minut 43 Jonatan Collado va ser empès dins l'àrea sense càstig. La resta, un Santfeliuenc més intens i voluntariós però amb escassa pólvora ofensiva, i un Cerdanyola ordenat que va disposar de les millors ocasions. Jaime va salvar dues ocasions clares.


SANTFELIUENC FC 0 ..... CERDANYOLA FC 0

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESPRE MOLT FREDA, SET GRAUS. CEL SERÈ


Més fred que futbol a Les Grases i un punt de polèmica per l'arbitratge. Al minut 43 Jonatan Collado va ser empès dins l'àrea sense càstig. La resta, un Santfeliuenc més intens i voluntariós però amb escassa pólvora ofensiva, i un Cerdanyola ordenat que va disposar de les millors ocasions. Jaime va salvar dues ocasions clares.

El Santfeliuenc volia retrobar-se amb la victòria després de l'amarg partit de Figueres. Al minut 8 una assistència excel·lent de David Romo no la va saber aprofitar Jonatan Collado amb una rematada massa previsible davant la sortida de Briones. El Cerdanyola, ordenat en defensa, va tenir en Carlos Cano el futbolista amb més presència ofensiva. Una combinació entre Nils Puchades i Cano va acabar amb una rematada ajustada de l'ex santfeliuenc al 24' que va fer lluir Jaime. Els vallesans ho van provar des de la distància. Al minut 33 Nils Puchades va rematar una pilota rebotada que miraculosament es va passejar per la ratlla de gol. I la polèmica: gran acció de Joan Gibert que va assistir al cor de l'àrea perque Jonatan Collado el recollís i un defensa verd el va empènyer. Indignació a Les Grases amb un arbitratge que, a més, havia tolerat moltes falses visitants no castigades amb targeta.

Després de la represa els jugadors d'Andrés González van mirar d'imposar el seu estil i ritme. Tanmateix les bones combinacions entre Romo, Jota i Collado van acabar sempre sense passar de la bona intenció. I de nou protagonisme per Jaime en una rematada al 61' de Roger que buscava l'angle. Vint minuts amb més emoció que futbol. I encara podria haver estat pitjor si Pitu Plazuelo hagués encertat a la porteria al 90' en un servei de falta molt perillos. 

Repartiment de punts i el Cerdanyola que signa la setena temporada sense marxar de buit de Les Grases.


Santfeliuenc FC: Jaime, Joserra (Sani, 72'), Gerard Rovira, Juanjo Prior, Tena, Otger (Jaume Duran, 76'), Alfonso Castellano, Romo, Gibert (Germán Collado, 76'), Jonatan Collado i  Jota.


Cerdanyola FC: Marc Briones, David López, Uri Escabrós, Dani Martí, Pau López, Rubén, Juan Sosa (Pitu Plazuelo, 77') Roger, Carlos Cano (Javi López, 87'), Álex Torres i Nils Puchades.


Àrbitre: Carballo Vázquez. Molt fluix. Va amonestar els santfeliuencs Joserra, Jota i Germán Collado. Quadern de notes: - Seguim amb els mateixos problemes malgrat que vam veure un Santfe més intens i amb bona disposició. La falta de fluidesa ofensiva, una condemna que llasta. - El retorn als terrenys de joc de Jaume Duran després de set mesos de baixa, el més positiu.

- L'encert de Jaime va evitar més problemes.

- El jove del filial Otger Vendrell va debutar amb bona nota.

- El Cerdanyola de Toni Carrillo suma una temporada més sense tastar la derrota a Les Grases.

0 vistas