PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Guanyar per acomiadar bé l'any a Les Grases

SANTFELIUENC FC ..... UATL HORTA

ÀRBITRE: PAU SUSI SERRAT (DELEGACIÓ TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 16

DISSABTE 14 DE DESEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Footters.com, @uahorta

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Les Grases abaixarà el teló a l'any 2019 pel que fa als partits del primer equip. Un Santfeliuenc necessitat rep l'Horta de Nacho Castro que, malgrat els nombrosos i obligats canvis de l'estiu, continua sent un equip decididament competitiu. La Tercera Divisió acomiada el 2019 amb un partit molt atractiu.

El Santfeliuenc necessita guanyar per tenir un Nadal tranquil i de pas deixar un bon sabor de boca a una afició patidora de mena. Andrés González vol recuperar l'esperit resilient d'un equip que es creix en els escenaris més adversos, tal i com va demostrar a Vilafranca. Horta i la setmana vinent a Castelldefels marcaran la situació a mitjà termini d'un equip que vol deixar de patir fent gaudir.

Crida a l'afició

El Santfeliuenc vol acomiadar-se de l'afició amb la millor cara. No està sent un any tranquil però els d'Andrés González disposen de l'opció de sumar tres punts i prendre oxigen abans de Nadal. I recordu que el Santfe iniciarà el 2020 sumant tres punts més del partit contra el retirat Reus Deportiu. Pero pas a pas i ara el que s'imposa com a deure inexcusable: superar l'Horta i arribar als 19 punts, la millor garantia d'un Santfe en progressió i amb símptomes de recuperació

L'Horta, el segell inconfusible de Nacho Castro

L'entranador asturià és l'home miracle d'un Horta que aquest estiu va veure com 13 jugadors abandonaven l'equip. Sant tornem-hi que no ha estat res, devien pensar al Feliu i Codina. Castro ha revifat el projecte amb cares noves que s'han adaptat a la divisa d'equip competitiu, que sap desplegar un joc alegre, vistós i desacomplexat. Entre les moltes cares noves, l'ex santfeliuenc Adri Recort, que està completant una notable temporada.

Porters:

Yamandú (Sants) i Rubén Sanchez (Girona, juv)

Defenses:

Sergio Castillo, Arnau Campeny, Xavi Manrique, Brian López (Sants), Guillem Corominas (Espanyol, juv.) i Peque (Martinenc)

Migcampistes:

Aleix Arenas, Narcís Barrera, Joan Vives, Édgar Tejada (Martinenc), Sergio Bermúdez (Castelldefels) i Joan Inés (Granollers)

Davanters:

Gerard Nolla, Marc Río, Adri Recort (Santfeliuenc), Ferran Tacón (Andorra), Stamatov (Septemvri Sofia), Erik Rafael (Betis B) i Aokai Zhang (Espanyol B)

0 vistas