PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Torna el Santfe, torna la Tercera Divisió

Torna la lliga de Tercera Divisió, torna el Santfe a la lliga després del Nadal més llarg ja que els blanc-i-blaus han estat 20 dies sense futbol de competició per la retirada del Reus CF Deportiu, el rival de la primera jornada del 2020. Moltes ganes i il·lusió en una plantilla que presenta novetats en aquest primer partit. El Pobla de Mafumet mirarà de redreçar el rumb després d'una ratxa negativa.CF POBLA MAFUMET ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL POBLA MAFUMET

JORNADA: 19

DISSABTE 11 DE GENER

HORA: 18:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Torna la lliga de Tercera Divisió, torna el Santfe a la lliga després del Nadal més llarg ja que els blanc-i-blaus han estat 20 dies sense futbol de competició per la retirada del Reus CF Deportiu, el rival de la primera jornada del 2020. Moltes ganes i il·lusió en una plantilla que presenta novetats en aquest primer partit. El Pobla de Mafumet mirarà de redreçar el rumb després d'una ratxa negativa.

El Santfeliuenc iniciarà el curs 2020 al camp de Tarragona i davant el filial del Nàstic, el Pobla de Mafumet. Andrés González vol que els seus jugadors mantinguin el nivell d'exigència i resultats assolits en el tram final de la primera volta (10 punts de 12) i acabar el primer full del calendari amb 26 punts. Una puntuació més que notable tenint present les males sensacions que va deixar el mes de novembre.

Novetats: altes i baixes


El Santfeliuenc que inicia el 2020 ha registrat diverses novetats. Carles Tena ha decidit iniciar una nova etapa professional a la Xina i es va acomiadar dels companys a Castelldefels. El jove porter Pedro Estaban Casado incorporat aquest estiu del Cornellà, també ha decidit provar sort fora del Santfe i el final de l'any ha significat tancar una etapa al club. Per la seva banda, el jove porter del filial Raúl Pérez ha fet el salt al primer equip i guardarà la porteria junt a Jaime González. I nota molt destacada, l'alta després d'un any i mig de convalescència de Roger Valdés. Un futbolista que va arribar l'estiu del 2018 i que fins ara ha estat inèdit.