PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Gràcies afició, gràcies Sant Feliu

4 Aug 2014

Per sentir-nos orgullosos i més encoratjats que mai. Que un 3 d'agost més de 500 persones s'apleguin a Les Grases és de nota. Però això demostra que aquest Santfe nostre enganxa més que mai i posa en evidència que vivim els millors dies de la nostra més que centenària història. I la volem compartir amb tots els santfeliuencs i santfeliuenques que enguany no ho dubtaran i es faran socis per viure una il·lusió compartida: la de veure com el nostre equip representa tan i tan bé la ciutat de Sant Feliu a l'elit del futbol estatal. Volem més i més i ara més que mai comptem amb tu, comptem amb tots vosaltres.

 

 

Please reload