El Santfeliuenc es queda a un pas d'assaltar les semifinals

Hem marxat del Municipal del Guinardó amb un regust amarg. El Santfeliuenc va tenir a les seves mans la classificació per a la semifinal del XXIX Trofeu d'Històrics en la seva primera participació. Malauradament la falta de punteria en el primer partit contra el Prat, amb penal executat a l'estil Panenka errat, va privar el Santfeliuenc d'una classificació que per joc va merèixer.


SANTFELIUENC FC 0 AE PRAT 1 (CARLITOS, 42')

SANTFELIUENC FC 2 (IVÁN PERALTA, 10' I MALDONADO, 14') - PERALADA CF 0

ÀRBITRE PRAT: MONTORO FERREIRO

ÀRBITRE: PERALADA: GARCÍA FUSTER

MUNICIPAL DEL GUINARDÓ

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA AMB NO MASSA CALOR, TEMPERATURA DE 26 GRAUS6.JPG

Hem marxat del Municipal del Guinardó amb un regust amarg. El Santfeliuenc va tenir a les seves mans la classificació per a la semifinal del XXIX Trofeu d'Històrics en la seva primera participació. Malauradament la falta de punteria en el primer partit contra el Prat, amb penal executat a l'estil Panenka errat, va privar el Santfeliuenc d'una classificació que per joc va merèixer. Finalment seran els pratencs -que van sumar els sis punts- els qui disputin la semifinal contra el Badalona. Punt final a la primera participació d'un Santfeliuenc que ha ofert una gran imatge però a qui li ha faltat un sospir per arribar a la ratllat de les semifinals.

El Santfeliuenc va posar el joc i les oportunitats contra el Prat però els "potablava" van tenir paciència per aprofitar una de les seves poques arribades per inaugurar el marcador; va ser Carlitos al 41'. Abans el Santfeliuenc va agradar i va arribar amb fluïdesa a la porteria defensada per Éric. Dani Sánchez en un cop de cap 14'; un penal malbaratat per Cano al 26' que es va atrevir amb l'estil Panenka i que va topar amb el travesser; un mà a mà amb el porter amb protagonisme de nou de Carlos Cano al 29'; i una magnifíca acció individual de Gerard Rovira que va salvar un defensa sota pals al 35' haurien d'haver estat arguments més que sòlids per aconseguir alguna cosa més que l'aprovació del públic. Però el Prat va nedar per salvar l'empat i al minut 42 un xut de Carlitos ajustat al pal esquerre va servir per fer un gol que seria irreversible.

12.JPG

Al segon partit el Santfeliuenc ja no va perdonar. Iván Peralta va aprofitar una assistència de cap d'un inspirat Dani Maldonado per estrenar el caseller blanc-i-blaus als Històrics. Quatre minuts més tard, Maldonado va rematar a gol una bonica jugada de combinació. El Santfeliuenc va ser molt superior davant un Peralada una mica justet que va inquietar molt poc Carlos. Fins i tot Maldonado i Nacho Ruiz podrien haver fet més gran la victòria.

Tant contra el Prat com contra el Peralada el Santfeliuenc va guanyar la tanda de penals per 1 a 2.


Punt final a la primera participació als Històrics

Teníem moltes ganes de veure el Santfe debutar en un torneig de tant prestigi com els Històrics, un clàssic del calendari futbolístic barceloní i català. I certament marxem satisfets per la gran imatge que va oferir un equip que rep elogis de tothom i que d'aquí a 15 dies haurà de plasmar aquest cabàs de bones sensacions a la lliga de Tercera Divisió. En quatre dies hem vist un conjunt competitiu que sap el que vol i que sap com fer-ho. El destí és a les nostres mans si el sabem conduir i si tothom suma pel col·lectiu. Podeu veure la galeria de fotos preparada a santfefc.com aquí.


Santfeliuenc FC: Santi, Mata, Èdgar, Joserra, Gerard Rovira, Sergio Martínez, Dani Sánchez, Aitor Unzué, Cano, David Toro i Moruno.

AE Prat: Éric, Martí, Éric Ruiz, Rafa Murillo, Carrasco, Carlos, Carlitos, Oriol Molins, Roland Garrós, Ferri i Guille.


Santfeliuenc FC: Carlos, Gerard Rovira (Mata, 24'), Nacho Ruiz, Dani Ortiz, Faura, Álex Bolaños, Maldonado, Pol Iván Peralta, Tena i Éric Pacheco.

CF Peralada: Montero, Bonmatí, Romero, Pastor, Mate, Borja, Pons, Guillem Cornellà, Coro, Tidiane i Marc Vila.


Per accedir a les imatges del torneig fes clic aquí.