PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Àrea de joc torna aquest vespre amb un programa especial dedicat al Santfeliuenc Futbol Club

1 Sep 2014

Temporada nova i Àrea de joc nou. El popular programa esportiu que dirigeix i presenta Joaquín Rivas a Ràdio Sant Feliu (105.3 FM) es prepara per començar aquest dilluns 1 de setembre una nova temporada amb moltes novetats i horari ampliat.

 

Aquest dilluns estrena amb l’horari habitual

Aquest dilluns Àrea de joc s’estrena amb l’horari habitual de 21 a 22 hores. Per al primer programa Joaquín Rivas comptarà amb la presència de l’entrenador del Santfeliuenc FC, Andrés González, que se sotmetrà a les preguntes dels tertulians i col·laboradors que han acompanyat Àrea de joc aquestes últimes temporades: Jesús Gil, Óscar Molina, Salva Campos, José María Moya i Juan Antonio Díaz. Després de l’entrevista, Joaquín Rivas i la resta de col·laboradors analitzaran les paraules de l’entrenador del Santfeliuenc que enguany compleix la vuitena temporada al degà de l’esport de Sant Feliu.

 

A partir del 8 de setembre nou format d’Àrea de joc

A partir del dilluns 8 de setembre Àrea de joc estrena nou format i nou horari. El programa passarà de 60 a 90 minuts i començarà a les 20:30 hores i s’estendrà fins les 22 hores. La primera mitja hora estarà sempre dedicada a l’actualitat del Santfeliuenc Futbol Club amb entrevistes i anàlisi, i a partir de les 21 hores arribarà el torn poliesportiu amb l’anàlisi i les entrevistes amb el CB Santfeliuenc, CN Sant Feliu, Penya Recreativa, Handbol Sant Llorenç, Club Rítmica Sant Feliu, esport de base i  esportistes en general.

 

Per escoltar Ràdio Sant Feliu

Podeu escoltar Ràdio Sant Feliu al 105.3 de la FM i mitjançant audició on line aquí i seleccionant una de les tres modalitats (PLS, MMS o JAVA).

 

Please reload