Sense gols no hi ha punts


L'absència de joc ofensiu va condemnar un bon i laboriós Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus es van mostrar ordenats, ben situats i van ser capaços de mantenir a ratlla la Montañesa durant 80 minuts. Malauradament una acció aïllada va passar factura i ja no hi va haver opcions de respondre. Sense oportunitats es molt difícil sumar punts.

CF MONTAÑESA 1 (TONI PÉREZ, 80') ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ SABADELL)

CAMP MUNICIPAL DE NOU BARRIS

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

MATÍA ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 25 GRAUS

L'absència de joc ofensiu va condemnar un bon i laboriós Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus es van mostrar ordenats, ben situats i van ser capaços de mantenir a ratlla la Montañesa durant 80 minuts. Malauradament una acció aïllada va passar factura i ja no hi va haver opcions de respondre. Sense oportunitats es molt difícil sumar punts.

El Santfeliuenc tornava, amb la injecció de moral que dóna una victòria contra el Sant Andreu, al Municipal de Nou Barris que enguany presenta una nova cara amb la seva flamant gespa artificial. Els locals van sortir en tromba i als primers quinze minuts ja ho havien provat en tres ocasions. Toni Pérez (2'), Rubén (8') i Velillas (11') van posar setge la porteria d'Óliver però l'ex porter de l'Hospitalet va saber respondre. De mica en mica el Santfe es va anar esbandint la pressió barcelonina, si bé al 26' Joshua en un cop de cap franc a sortida de falta va tenir a tocar el gol. Va ser l'últim ensurt significatiu del primer acte. A partir d'aquí els d'Andrés González es van fer amb el domini del mig del camp i van mirar d'apropar-se a la porteria de Tato Burgada, en especial per la banda dreta i a través de Juan Quiles i d'un valent David Toro. Tanmateix els atacs van morir de manera obstinada a les cames dels defensors de Nou Barris. Sense gols la Montañesa i el Santfeliuenc van agafar el camí dels vestidors.

A la represa, el Santfeliuenc va mantenir el control del joc al mig del camp. Tots els intents de construir joc ofensiu, però, van resultar estèrils davant el ferreny dispositiu defensiu ordenat per Antonio Escudero. La Montañesa va mirar d'intensificar el seu ritme i el Santfeliuenc ho va notar. El calor ambiental va traspassar el terreny de joc. Al minut 58 una falta de murri posada en joc per Velillas va estar a punt de ser culminada a la xarxa per Jandro. I al 59' i a la sortida d'un córner un providencia Faura va salvar el gol a rematada de Joshua. La Montañesa estava avisant. El Santfeliuenc resistia. Al minut 80 una pilota robada a la línia de tres quarts va acabar en centrada i Pedro García va assistir amb el pit a Toni Pérez que en una rematada espifiada va trobar la carambola del gol. Un gol de fortuna però que els locals havien buscat malgrat la resistència santfeliuenca. Els blanc-i-blaus no van trobar la manera de reaccionar i la brúixola orientadora de la societat Bolaños/Tena no va aparèixer en un camp en què el futbol dura molt més de 90 minuts i on tot pot canviar en un instant. A la darrera acció l'ex Dani Sánchez podria haver fer el segon en una rematada de cap a boca de canó que va tornar a posar de manifest els reflexos d'Óliver.

Segona derrota de la temporada. El Santfeliuenc s'havia mostrat sòlid, seriós i laboriós però sense la capacitat de generar ocasions és improbable guanyar. El pròxim dissabte la tercera a Les Grases, Santfe-Cerdanyola. No podem fallar.

Montañesa CF: Tato Burgada, Santos, Alberto García, Segarra, Aleix, Rubén, Toni Pérez (Fran Fuentes, 86'), Jandro (Roldán, 61'), Joshua (Dani Sánchez, 59'), Pedro García i Velillas.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Imanol (Guille Sarmiento, 82'), Quiles (Alberto, 65'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Álex Masuet, 80') i Tena.

Gol:

1 - 0, Toni Pérez, 80'.

Àrbitre: Muñoz Baquero, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Toni Pérez, Velillas, Dalmau i Dani Sánchez; i als santfeliuencs David Toro, Tena i Imanol.

Quadern de notes:

- Al Santfeliuenc li va faltar capacitat de crear ocasions de gol per completar el seu bon partit en la contenció.

- Imanol al centre del camp, i David Toro batallant en atac van despuntar.

- La "bombonera" va veure la primera derrota del Santfe des que és a Tercera. I primers minuts dels recuperat Alberto.

- La Montañesa va ser fidel al seu estil i va anar picant pedra fins que va trobar el gol de carambola.

Galeria d'imatges

Imatges del Montañesa CF 1-0 Santfeliuenc FC

Roda de premsa

Declaracions d'Àndres Fernández, entrenador del Santfeliuenc FC

#actualitat #primerequipo #temporada201516 #terceradivisión #grupov #montañesacf #prensa