PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Revàlida a Les Grases

25 Sep 2015

 

Obligats a retrobar-se amb la victòria. El Santfeliuenc torna a Les Grases amb el bon record que va deixar la victòria contra el Sant Andreu, però també amb el regust amarg de la derrota a Nou Barris. Davant, un rival que no ha tingut un inici brillant però que compta amb una gran i reforçada plantilla.

 

SANTFELIUENC FC ... CERDANYOLA CF

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 6

DISSABTE 26 DE SETEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @SalvaCF, @CERDANYOLACF, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: Cel amb sol i núvols; temperatura de 20 graus

 

Obligats a retrobar-se amb la victòria. El Santfeliuenc torna a Les Grases amb el bon record que va deixar la victòria contra el Sant Andreu, però també amb el regust amarg de la derrota a Nou Barris. Davant, un rival que no ha tingut un inici brillant però que compta amb una gran i reforçada plantilla.

 

Setmana per buscar la reacció i tornar a fer feliç l'afició. L'equip que entrena Andrés González no es pot permetre el luxe de deixar escapar els punts a Les Grases. Una setmana, d'altra banda, que ha deixat una magnífica notícia: l'exploració mèdica a què va ser sotmès Éric Pacheco ha revelat que el seu cop al genoll no ha deixat cap trencament. Així que el laboriós extrem esquerrà es podrà reincorporar als entrenaments d'immediat. 

Per a dissabte, Andrés González recupera Dani Maldonado, qui no va poder jugar al camp de la Montañesa per assumptes familiars.


Les Grases no pot fallar

En una temporada tan important i en què cada partit és una final, el Santfe apel·la al suport de tota la ciutat per omplir Les Grases i empènyer l'equip en l'objectiu rotund de sumar tres punts que ens deixarien a la part mitja alta de la classificació i segellarien un inici correcte.


El renovat Cerdanyola busca millorar

Ha sorprès negativament l'arrencada de la temporada a Cerdanyola. L'equip que entrena el ja habitual Toni Carrillo no ha pogut encara celebrar cap victòria i s'ha hagut de conformar amb només tres empats. Un balanç poc esperat si tenim present que els verd-i-blancs van ser un dels grans animadors del mercat de fitxatges amb incorporacions de gran nivell com el porter David Pociello (Masnou), el defensa Víctor Durán (Europa), els mitjos Pitu (Martinenc), Sergio Ginés (Masnou) o Juli (Terrassa), i els davanters Daisuke (Castelldefels), Eric Blasco (Masnou), Javi Sánchez (Europa) o Diego Fernández (Terrassa). Toni Carrillo busca la reacció d'una plantilla molt competitiva que ha d'anar a més i que encara ha d'adaptar les 13 incorporacions.


Cerdanyola Vallès FC
Fundat l'any 2006
President: Felipe López
Indumentària: samarreta verda i blanca, pantaló verd 
Estadi Nou Fontetas
Temporades a Tercera: 3
Web: www.cfc.cat

Plantilla:
Porters: David Pociello (Masnou) i Avilés.

Defenses: Aitor Pérez (Unificació Llefià), Raúl Barriendos, Cuadras, Víctor Durán (Europa), Guillem Ramon (Terrassa) i Jokin Gorria (Pasaia).

Migcampistes: Dani Valderas (Europa), Galeano (Vilassar Mar), Abad (Guineueta), Pitu Plazuelo (Martinenc), Juli (Terrassa), Turu, Sergio Ginés (Masnou) i Nico Porto.

Davanters: Javi Sánchez (Europa), Éric Blasco (Europa), Daisuke (Castelldefels) i Diego Fernández (Terrassa).


Què va passar a l'última jornada?
Jornada 20 (17-01-2015)
Santfeliuenc FC 1 (Gerard Rovira, 43') - Cerdanyola FC 1 (Josu, 46')

Please reload