Últimas noticias

Martorell B 2-1 Juvenil B

Bon partit dels nostres jugadors, contra un rival que no hi ha perdut cap partit i ademés es va reforçar amb tres jugadors del Preferent.

Vam començar molt ficats al partit i amb una bona jugada trenada vam marcar el primer gol, després vam aguantar els atacs del rival i al final de la primera part vam tindre la nostra oportunitat de marcar el segon però no la vam saber materialitzar. A la represa de la segona part el Martorell va canviar el seu plantejament i no mes començar ells van empatar, Martorell va treure tots els seus millor jugadors però nosaltres vam saber aguantar fins que amb una jugada desafortunada al final del partit ens vam marcar. Felicitar als nostres jugadors que vam fer un bon partit i la sort no ens va acompanyar Gol: Soria

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat