Últimas noticias

Relliscada d'advertiment


Un vespre que no guardarem amb bon record. El Santfeliuenc va perdre tres punts importants contra un Figueres que va fer de l'eficàcia la seva millor arma. Els d'Andrés González van gaudir de bones ocasions, però van topar amb Gallego. El porter empordanès va ser l'heroi del seu equip amb tres grans intervencions. Joserra, en transformar un xut de falta, va donar una mica de vida. Casanova, però, va signar la sentència. El Santfeliuenc va reclamar un penal al minut 30 per mans d'un defensa visitant.

SANTFELIUENC FC 2 (JOSERRA, 77' I GUILLE SARMIENTO, 92') ... UE FIGUERES 3 (MOHA, 15'; ROGER BRUGÉ, 35' I CASANOVA, 90')

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA SUAU, 15 GRAUS. EL VENT VA BUFAR FORT, ESPECIALMENT A LA PRIMERA PART


Un vespre que no guardarem amb bon record. El Santfeliuenc va perdre tres punts importants contra un Figueres que va fer de l'eficàcia la seva millor arma. Els d'Andrés González van gaudir de bones ocasions, però van topar amb Gallego. El porter empordanès va ser l'heroi del seu equip amb tres grans intervencions. Joserra, en transformar un xut de falta, va donar una mica de vida. Casanova, però, va signar la sentència. El Santfeliuenc va reclamar un penal al minut 30 per mans d'un defensa visitant.


Era un partit important i el Santfeliuenc va sortir decidit a marcar aviat. Éric Pacheco al minut 3 va acaronar el gol en una rematada creuada que va fregar el pal. Els blanc-i-blaus estaven molt ficats en el joc quan va arribar la primera esgarrapada empordanesa. Moha va aprofitar una assistència de Roger Brugué al quart d'hora per superar Óliver. Galleda d'aigua freda. Tocava reaccionar i al minut 20 l'empat podria haver estat realitat si el porter Gallego no hagués fet l'aturada de la jornada a un xut potent d'Adri Ruiz des de la balconada de l'àrea, després d'una deixada de cap de David Toro. El Santfe tancava a la cova al Figueres però no trobava el gol malgrat perseverar i picar pedra. I al minut 35 el col·lapse. A la sortida d'un córner Roger Brugué entre un mar de cames es portava la pilota i superava Óliver. Un càstig escessiu i injust perquè el Santfeliuenc mereixia molt més. L'eficàcia ofensiva del Figueres estava decidint.


Després de la represa tocava apel·lar a l'heroica. Un Santfe voluntariós va buscar un gol ràpid que donés vida al partit però tot va ser endebades. Al minut 63 un gran xut de Quiles va trobar resposta en Gallego, i al minut 75 una acció individual de David Toro dins l'àrea va tornar a ensopegar amb els braços obstinats de Gallego. Al minut 77 un magistral llançament de falta executat per Joserra posava picant al darrers minuts. Van ser instants per viure de la il·lusió evenescent. Els empordanesos van reaccionar i aprofitant els forats defensius van estar a punt liquidat el matx: primer en un xut al pal de Casanova i després en un mà a mà entre Pedro del Campo i Óliver que va guanyar el porter. Al descompte, Casanova es va fer amb una pilota fora de l'àrea i la seva rematada va ser incontestable Ja amb l'agonia del final ben a sobre, Guille Sarmiento va ajustar al pal dret una pilora que va acabar al fons de la xarxa. El gol tancava un matx subratllat com a molt important i que va tenir un desenllaç frustrant.


Santfeliuenc FC: Óliver, Mata, Èdgar, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Quiles (Guille Sarmiento, 69'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Domi Berlanga, 64') i Éric Pacheco (Alberto, 79').

UE Figueres: Gallego, Varese, Masó, Sergi Romero, Cunill, Ferran Grau, Roger Brugué (Pedro del Campo, 70'), Venzal, Moha (Casanova, 60'), Éric Vilanova (Roger Vidal, 79') i Serramitja.


Gols:

0 - 1, Moha, 15'

0 - 2, Roger Brugué, 35'

1 - 2, Joserra, 77'

1 - 3, Casanova, 90'

2 - 3, Guille Sarmiento, 92'


Àrbitre: Calderiña Pavón, el seu arbitratge va ser dolent. Va amonestar els santfeliuencs Mata, Tena, Dani Ortiz i Guille Sarmiento; i als visitants Gallego, Varese, Masó, Venzal, Moha i Serramitja.


Quadern de notes:

- Relliscada en un moment decisiu de la temporada. No val a badar i ara cal mirar de sumar contra un Gavà llançat a la promoció.

- El Santfeliuenc va arribar a porteria però no va trobar gol. Les bones intervencions de Gallego van impedir un millor resultat.

- El Figueres va mostrar eficàcia ofensiva per sumar tres punts cabdals que l'apropen a la permanència.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat