El Gavà imposa la seva llei


El Santfeliuenc va oferir dues cares a la Bòbila. La primera, a la primera part en què va ser clarament superat per un Gavà que tenia posada la directa i quatre referents ofensius devastadors: Boris, Nico Kata, Roger i David Jiménez. La segona, a la segona part. El Santfeliuenc va semblar ressuscitar amb el gol de penal transformat per David Toro i un xut al pal de Cristian Faura. Durant alguns minuts vam somiar amb la remuntada. Al minut 64, però, una genialitat de Boris Garrós deixava el matx sentenciat. Els blanc-i-blaus ho van seguir intentant i van reclamar penal per unes mans molt clares d'un defensor gavanenc. La segona en quatre dies. Amb els bisos, el local Fortià va fer el quart en un càstig excessiu. Ara cal centrar-se en un partit decisiu: el proper dissabte contra el Masnou a Les Grases (18 hores).


GAVÀ CF 4 (DAVID JIMÉNEZ, 12'; BORIS, 38'; BORIS, 64' I FORTIÀ, 90') ... SANTFELIUENC FC 1 (DAVID TORO, DE PENAL, 47')

ÀRBITRE: JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL LA BÒBILA

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 12 GRAUS


El Santfeliuenc va oferir dues cares a la Bòbila. La primera, a la primera part en què va ser clarament superat per un Gavà que tenia posada la directa i quatre referents ofensius devastadors: Boris, Nico Kata, Roger i David Jiménez. La segona, a la segona part. El Santfeliuenc va semblar ressuscitar amb el gol de penal transformat per David Toro i un xut al pal de Cristian Faura. Durant alguns minuts vam somiar amb la remuntada. Al minut 64, però, una genialitat de Boris Garrós deixava el matx sentenciat. Els blanc-i-blaus ho van seguir intentant i van reclamar penal per unes mans molt clares d'un defensor gavanenc. La segona en quatre dies. Amb els bisos, el local Fortià va fer el quart en un càstig excessiu. Ara cal centrar-se en un partit decisiu: el proper dissabte contra el Masnou a Les Grases (18 hores).


El Gavà va fer el primer avís ben aviat. Un formidable cop de cap de Boris Garrós als noranta segons acabava al fons de la xarxa. La jugada, però, va quedar anul·lada per fora de joc. Un avís a qui el Santfeliuenc va mirar de respondre. I ho va fer amb una gran ocasió. Al minut 8 David Toro va construir-se espai a la balconada de l'àrea per deixar anar un xut potent però un xic centrat que va intuir Éric Alcaraz. Una oportunitat desaprofitada que va tenir conseqüències demolidores. Al minut 12 una combinació rapidíssima entre Boris i Roger finalitzava amb una centrada al punt de penal que David Jiménez ara ja no va perdonar. El gol va ser una ganivetada a les expectatives blanc-i-blaves. Els locals es va fer amb el domini absolut ofegant la sortida de pilota del rival. Al minut 18 una cop de cap de l'espigat Nico Kata moria al pal. El Gavà estava desfermat. El Santfeliuenc amb prou feines podia contenir totes les sortides d'aigua que causaven els atacs blaugrana. Guanyada la mitja hora, el Gavà va baixar la pressió i el Santfeliuenc va tractar de créixer en accions en atac de David Toro i Éric Pacheco, per bé que amb resultats poc satisfactoris. I per acabar-ho d'adobar el Gavà va tornar a despertar com el sauri de Monterroso. En un frec a frec entre Pere i un atacant local l'àrbitre va marcar falta. La falta, situada a 25 metres de porteria, la va executar Boris Garros de manera suau però molt col·locada que va superar la tanca defensiva i Óliver. Un gol que deixava els santfeliuencs amb poquíssimes opcions i premiava la insistència gavanenca.


Després de la represa calia rentar la cara i oxigenar les idees. La sortida del camp de Domi Berlanga va donar alegria a l'atac. Al minut 47 Alberto era empès dins l'àrea. Penal. David Toro va enganyar el porter local i el partit reviscolava. El Santfeliuenc s'ho va creure i va començar a atacar amb desimboltura i sense complexos. Tant que al minut 54 una assistència magnífica d'Álex Bolaños la va recollir Faura per connectar una rematada suau que va topar amb el pal. Ens lamentarem. Al minut 56 una pilota aèria la va empalar desviada Éric Pacheco. Els blanc-i-blaus s'estaven agradant. Però cornuts i a la gàbia. Al minut 64 una genialitat de Boris, inusualment lliure de marca, que es va inventar un llançament parabòlic a qui no va poder arribar Óliver que va ensumar la pilota amb la punta dels dits. La crua sentència i un cop de puny al somni. El Santfeliuenc va continuar lluitant. Alberto des de la balconada de l'area i sumant-se a l'atac ho va provar. I també Domi Berlanga amb alguns detallets de qualitat que van morir enmig de les cames de la rereguarda gavanenca. A manca de deu minuts, els blanc-i-blaus es podrien haver reenganxat al tren de l'esperança si l'àrbitre hagués vist unes mans claríssimes de la defensa gavanenca. I als bisos, una gran acció individual de Fortià posava el punt final amb el quart gol. La història estava tancada i ben tancada. El Gavà continua la seva cursa triomfal (21 de 21) i el Santfeliuenc haurà de ressetejar el manual i sumar tres punts importantíssims contra el Masnou.En joc, el futur a Tercera.Gavà CF: Éric Alcaraz, Joel, Jaime Hernández, Pujol, Cazorla, Pla, David Jiménez, Iu (Fortià, 66'), Boris (Cervantes, 76' Nico Kata Manu Raíllo, 46') i Roger.

Santfeliuenc FC: Óliver, Vícotr Márquez, Pere, Joserra, Alberto, Tena, Faura (Quiles, 64'), Álex Bolaños, Éric Pacheco (Èdgar Mayor, 64'), David Toro i Imanol (Domi Berlanga, 46').


Gols:

1 - 0, David Jiménez, 12'

2 - 0, Boris, 38'

2 - 1, David Toro, de penal, 47'

3 - 1, Boris, 64'

4 - 1, Fortià, 90'


Àrbitre: Rodríguez Enrique, el seu arbitratge va ser discret. Va passar per alt unes clares mans locals a l'àrea. Va ensenyar targeta groga els locals Jaime Hernández i David Jiménez; i als santfeliuencs Tena i Éric Pacheco.


Quadern de notes:

- Teníem assumit la dificultat de la visita a la Bòbila. En tot cas, a la segona part l'equip va reaccionar i durant minuts vam entreveure l'empat.

- Ara no podem mirar enrere. Ens queden nou finals i una de vital el proper dissabte contra el Masnou. Més que tres punts en joc.

- El Gavà va demostrar que, ara per ara, està entre els tres millors equips de Tercera. Un equip fet per jugar el play off i que amb l'arribada dels futbolistes de Segona B al mercat d'hivern ha passat d'aspirant a candidat.


Galeria d'imatges