Últimas noticias

Totes les il·lusions passen per Morell


Moltes de les il·lusions de seguir a Tercera passen per aconseguir la victòria a Morell. Ningú en dubta de la importància dels punts contra un rival que mirarà d'apurar les seves últimes opcions de continuar a categoria nacional. Un partit fonamental en què els futbolistes d'Andrés González han de demostrar que la Tercera Divisió és i serà de Sant Feliu.

CD MORELL ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL DE MORELL

JORNADA: 33

DISSABTE 9 ABRIL

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV i @SantfeliuencFC

TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Moltes de les il·lusions de seguir a Tercera passen per aconseguir la victòria a Morell. Ningú en dubta de la importància dels punts contra un rival que mirarà d'apurar les seves últimes opcions de continuar a categoria nacional. Un partit fonamental en què els futbolistes d'Andrés González han de demostrar que la Tercera Divisió és i serà de Sant Feliu.

Tot a punt per jugar un dels partits més importants de la temporada. La derrota no suposaria ni de bon tros un daltabaix però la victòria multiplicaria fins a l'infinit les opcions de permanència. Per tot plegat el club ha fet crides per a un desplaçament massiu de l'afició, i la Penya Sentiment Immortal ha secundat amb aplicació la demanda.i serà a Tarragona amb ganes de deixar-s'hi la pell. Andrés González no podrà disposar del concurs dels sancionats Alberto i Éric Pacheco. Per la seva banda, hi recupera Álex Bolaños i Víctor Márquez. L'objectiu clar i rotund: mantenir el gran nivell exhibit contra el Júpiter per assolir tres punts més que importants.

A partir de les 16.30 a Ràdio Sant Feliu

Jornada de nervis i passió. I una setmana més Ràdio Sant Feliu no fallarà en una cita que pot canviar la perspectiva de futur del Santfeliuenc a Tercera. Tothom confia a sumar els tres punts però cal demostrar-ho en noranta minuts decisius.

El Morell a aferrar-se al miracle

Al final li ha passat el tren. L'equip tarragoni, que aquesta temporada s'estrenava a Tercera, és a prop del retorn a Primera Catalana després d'una campanya irregular però que a les últimes jornades ha acabar sent molt negativa. El recanvi de Jesús Mariano Angoy per Josep Anton Pallarés no ha servit per redreçar el rumb d'un equip que, a més, ha perdut algunes peces important. Paradoxalment, els del camp de Tarragona van ser un dels millors equips que van passar a la primera volta per Les Grases. Per al partit contra el Santfe, l'última carta per al miracle, Angoy no podrà disposar dels sancionats Pato i Prince.

Què va passar a l'últim Morell-Santfe?

Primera Catalana, jornada 18 (16-02-2013)

Morell 0 Santfeliuenc 2 (Joserra, 36' i Josele, 74')

#previa #temporada201516 #cdmorell #terceradivisión #grupov #actualitat

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat