El llibre de la nostra vida: Santfeliuenc Futbol Club. Cent deu anys de futbol a Sant Feliu de Llobr

El llibre de les nostres vides, de cent deu anys d'història que ara es fa més viva que mai. En una setmana cabdal per al nostre club estem d'enhorabona perquè el proper divendres viurem un dels dies grans. El nostre club celebra l'acte central del 110 aniversari amb la presentació del llibre commemoratiu. Una obra imprescindible que es convertirà en l'enciclopèdia portàtil de la història del nostre club i del futbol a Sant Feliu. Una obra per a col·leccionistes i en edició única.

Una gran crònica de 160 pàgines que repartida en 13 capitols inclou més de 300 documents fotogràfics i hemerogràfics, tots els primers equips, totes les classificacions, tots els presidents, la història del club en paral·lel a la transformació de la ciutat, la dècada prodigiosa que ens ha transformat, tot el futbol base... Una peça imprescindible que podreu trobar a partir del 23 d'abril. I a la Diada de Sant Jordi serem a la Plaça de la Vila esperant-vos en una parada per compartir llibre i rosa en una gran jornada per celebrar i pensar l'edat daurada.


Recordeu, us esperem a tot aquest divendres 22 d'abril a les 19.30 hores a la sala d'actes de la Unió Coral (Passeig Bertrand, 13).