El Santfeliuenc i Sant Feliu assoleixen la majoria d'edat esportiva


No podem ser indiferents al que es va viure el passat diumenge a Les Grases. Han passat les hores necessàries per pensar-hi. Sant Feliu no només va respondre a la crida de l'equip sinó que ho va fer amb matrícula d'honor. Una multitud de santfeliuencs de totes les edats es van aplegar a Les Grases per passar junts noranta minuts d'una intensitat emocional que trigarem temps a oblidar. Un agraïment és poc per expressar el que sentim. La satisfacció per la feina ben feta que dia a dia creix i es multiplica. Un munt d'afinitats blanc-i-blaves que fan del nostre Santfe una de les entitats esportives més dinàmiques i vives. Una dècada singular que ens ha canviat i ens ha fet adquirir la majoria d'edat social que necessitàvem.

En una setmana tan especial i en un any tan carregat d'esdeveniments només cal demanar seguir creient per arribar a un port que cada dia copsem més proper: el de la permanència. Tenim moltes il·lusions dipositades perquè el Santfeliuenc sigui ben aviat de Tercera per quarta temporada consecutiva. I entre tots ho aconseguirem!

Gràcies Sant Feliu!!! Gràcies Santfeliuencs i santfeliuenques perquè a vegades també podem viure si somiem en un objectiu col·lectiu!!!

#terceradivisión #temporada201516 #grupov #primerequipo