Últimas noticias

90 minuts de passió i esperança

Probablement el partit més important de la història contemporània del Santfeliuenc. Noranta minuts de passió per sumar tres punts que donarien mitja permanència davant un rival que està de celebració després de conquerir el segon campionat de lliga de Tercera Divisió. El Santfeliuenc retrà homenatge als locals fent el passadís d'honor. Els pratencs, amb la promoció garantida, miraran de no perdre l'espurna competitiva. Una data assenyalada per a tots els seguidors santfeliuencs que han de fer un altre esforç generós perquè continuar a Tercera s'ho val.

AE PRAT ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL SAGNIER

JORNADA: 36

DISSABTE 30 D'ABRIL

HORA: 18.15

PER SEGUIR EN DIRECTE:

TEMPS PREVIST: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, Prat Ràdio, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @aeprat1945


Probablement el partit més important de la història contemporània del Santfeliuenc. Noranta minuts de passió per sumar tres punts que donarien mitja permanència davant un rival que està de celebració després de conquerir el segon campionat de lliga de Tercera Divisió. El Santfeliuenc retrà homenatge als locals fent el passadís d'honor. Els pratencs, amb la promoció garantida, miraran de no perdre l'espurna competitiva. Una data assenyalada per a tots els seguidors santfeliuencs que han de fer un altre esforç generós perquè continuar a Tercera s'ho val.


Il·lusió, ganes i esperances. Els futbolistes del Santfeliuenc han preparat a consciència el desafiament total que suposa jugar al camp del campió i pugnar pels tres punts. Andrés González ha manifestat al llarg de la setmana que el gran resultat obtingut contra el Terrassa ara ha de tenir continuïtat en un partit encara més important, perquè amb la derrota a Granollers s'ha esgotat el marge d'error. L'entrenador del Santfeliuenc podrà disposar de tota la plantilla amb la convicció ferma i irrestricta que sumar els tres punts al Prat donaria mitja a permanència i, en conseqüència, un altre any de gran futbol.

Ràdio Sant Feliu i SantfeTV en directe

Com ja és habitual un gran desplegament dels mitjans de comunicació santfeliuencs permetrà seguir un dels partits més importants en la història del futbol santfeliuenc. Tot i així la directiva ha fet una enorme i decidida crida perquè l'afició acompanyi l'equip en un desplaçament còmode.

El Prat, un gran campió

Ha fet bones totes les travesses. Ningú no dubtava que el Prat era el candidat més sòlid per assolir el títol de Tercera. I els de Pedro Dólera ho han aconseguit amb números molt destacats. L'entrenador pratenc tornava a casa després d'una llarga etapa a l'Europa. I per al retorn va confegir un equip poderós i compensat a totes les línies que ha dominat de principi a fi la lliga. Experiència, qualitat i contundència han estat les armes d'un equip estel·lar (Toni Texeira, Fede Bessone, Gerard Rovira, Oriol Ricarte, Putxi, Ignacio Rosillo, Nacho del Moral, Javi Lara, Jaime Fuentes, Sascha, Jordi Sánchez, Elhadji...) cridat a jugar la propera tenporada a Segona B. Mentrestant i abans del partits de promoció, els potablaba haurà de procurar no perdre l'espurna competitiva.

Què va passar a l'últim Prat-Santfeliuenc? Temporada 2014-2015 Tercera Divisió, jornada 32 (12-04-2015) Prat 2 (Sascha, 32' i Charly Ruiz, 62') - Santfeliuenc 0

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat