Un bon punt que caldrà fer encara millor en les dues finals


Si a principi de temporada ens haguessin dit que el Santfeliuenc trauria un punt del Sagnier l'hauríem signat sense pensar-nos-ho. El que passa que potser les circumstàncies actuals convidaven a anar un xic més enllà. Al final, però, cal valorar aquest punt. Un Santfeliuenc ben plantat va donar molt poques opcions un Prat que va inquietar molt poc Santi. Les millors ocasions van ser per a Éric Pacheco i David Toro als primers vint minuts. A la segona part va faltar més convicció ofensiva tot i que no es va patir. El Prat va rebre el títol de campió del grup V de Tercera Divisió, el segon entorxat dels seus 71 anys de vida.

AE PRAT 0 ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL SAGNIER

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Si a principi de temporada ens haguessin dit que el Santfeliuenc trauria un punt del Sagnier l'hauríem signat sense pensar-nos-ho. El que passa que potser les circumstàncies actuals convidaven a anar un xic més enllà. Al final, però, cal valorar aquest punt. Un Santfeliuenc ben plantat va donar molt poques opcions un Prat que va inquietar molt poc Santi. Les millors ocasions van ser per a Éric Pacheco i David Toro als primers vint minuts. A la segona part va faltar més convicció ofensiva tot i que no es va patir. El Prat va rebre el títol de campió del grup V de Tercera Divisió, el segon entorxat dels seus 71 anys de vida.

El Prat - Santfeliuenc arribava carregat de dubtes. Com respondrien els locals que jo no s'hi jugaven res a la visita d'un Santfe necessitat però a l'alça? Els primers vint minuts van concentrar el 90% de les oportunitats. El Prat mitjançant la dupla Jordi Sánchez/Elhadji miraven de sorprendre la defensa blanc-i-blava. Per la seva banda el Santfeliuenc responia amb decisió. Al minut 9 una xutàs d'Éric Pacheco des de fora de l'àrea va obligar lluir-se Toni Texeira. Un minut més tard un teva meva Éric/Toro va acabar amb rematada del killer que va treure el defensa Putxi. La millor per als locals va arribar al minut 15 quan Jordi Sánchez va aprofitar una desconnexió entre Dani Ortiz i Joserra per enfilar l`àrea. La seva rematada, però, va ser un misto monumental. I la millor ocasió santfeliuenca al minut 20 quan una bona acció d'Èric Pacheco la va salvar sota pals Albarrán. Els d'Andrés González havien acaronat el gol. Els locals, molt relaxats, s'ho van prendre amb tranquil·litat i al tram final del primer acte només Jonathan Collado va prémer l'accelerador per la banda dreta. Les seves incursions, però, van resultar estèrils perquè ni Elhadji ni Jordi Sánchez van aparèixer.

L'inci del segon acte va passar per les botes del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus van controlar el domini de pilota si bé la transició defensa/atac quedava molt diluïda. La millor ocasió del Santfe va ser al minut 69 quan Dani Maldonado va robar una pilota i el seu xut va sortir un pèl desviat. El Prat, bastant inofensiu, ho va provar a les acaballes a còpia d'accions a pilota aturada que van portar escàs perill. Només una rematada en falta de Sascha al minut 89 va alterar l'harmonia de Santi. Al final, repartiment de punts entre un Prat amb l'objectiu més que satisfet i un Santfeliuenc ben plantat que buscava un triplet però que s'hi va conformar amb un punt que el destí dirà si en va ser suficient.

AE Prat: Toni Texeira, Albarrán, Putxi, Gerard Rovira, Éric Ruiz, Javi Lara, Jonathan Collado (Ignacio Rosillo, 59'), Ion Vázquez, Jordi Sánchez (Sascha, 59'), Jaime Fuentes (Charli Ruiz, 73') i Elhadji.

Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Alberto, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, David Toro, Imanol i Éric Pacheco (Quiles, 46').

Àrbitre: Calderiña Pavón, sense complicacions. Targetes grogues als locals Albarrán, Javi Lara, Jonathan Collado, Sascha i Ignacio Rosillo; i als santfeliuenc Alberto.

Incidències: El Santfeliuenc va fer el passadís d'honor al campió. Al final del matx l'alcalde pratenc, Lluís Tejedor, va lliurar la copa de campions de Tercera Divisió.

Quadern de notes:

- Un cop més hem d'agrair als futbolistes del Santfeliuenc la seva entrega, professionat i pundonor. Esgarrapar un punt al Sagnier no és empresa gens fàcil.

- Una llàstima que Éric Pacheco i David Toro no trobessin porteria en dues rematades molt clares.

- Sant Feliu ha de repetir la fita del Terrassa i omplir Les Grases en un duel tremebund contra l'Europa.

- El punt permetrà al Santfeliuenc seguir mantenint la quinzena posició passi el que passi en els duels entre Terrassa-Granollers i Peralada-Palamós.

- El Prat estava de festa. Un campionat per aclamació i ara a buscar l'ascens a Segona B i per la via ràpida.

Galeria d'imatges


#primerequipo #terceradivisión #temporada201516 #prensa #grupov #aeprat