Més que una final, més que un partit, més que 110 anys (i 1). Sentiment Immortal anuncia Cercavila p


Comencem la setmana del partit dels partits: Santfeliuenc-Europa. Noranta minuts decisius per garantir-nos que serem un any més a Tercera Divisió. Un dels millors partits que aquest cap de setmana es jugarà a tot Catalunya i que ha de posar Les Grases potes en amunt.

I Sentiment Immortal ja pren la iniciativa amb la convocatòria d'una Cercavila que partirà de la Plaça de la Vila i recorrerà diversos carrers de la nostra ciutat. En un cap de setmana de Fira sens dubte un dels centres principals del pols de la ciutat serà a Les Grases.

Participeu-hi de la festa de Sentiment Immortal que us espera a les 17.45 hores per començar el periple del somni de la permanència. Sant Feliu mereix continuar a Tercera Divisió i amb l'esforç de tothom el camí serà més planer.

#primerequipo #temporada201516 #grupov #terceradivisión #ceeuropa