Últimas noticias

Més que una final, més que un partit, més que 110 anys (i 3). Omplim Les Grases; Les Grases 1.000. S

El gran partit. El partit més esperat. El Santfeliuenc i l'Europa arriben al clàssic de la penúltima jornada amb interessos contraposats en un duel que tancarà un diumenge apassionant. Per als santfeliuencs una victòria és més necessària que mai per fer un pas gairebé decisiu a la permanència. Per als escapulats, després de la sorprenent derrota a casa que trencava una ratxa de vint partits sense perdre, els punts són importants per assegurar la promoció d'ascens a Segona B. Un superduel que ha d'omplir a vessar Les Grases en un clàssic de 218 anys d'història compartida. I tot això amb entrada gratuïta per a tots els santfeliuencs i santfeliuenques.

SANTFELIUENC FC ... CE EUROPA

ÀRBITRE: ÓLIVER CASTAÑO COSO (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 37

DIUMENGE 8 DE MAIG

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, Barcelona TV, @SantfeliuencFC, @ceeuropa

TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 16 GRAUS


El gran partit. El partit més esperat. El Santfeliuenc i l'Europa arriben al clàssic de la penúltima jornada amb interessos contraposats en un duel que tancarà un diumenge apassionant. Per als santfeliuencs una victòria és més necessària que mai per fer un pas gairebé decisiu a la permanència. Per als escapulats, després de la sorprenent derrota a casa que trencava una ratxa de vint partits sense perdre, els punts són importants per assegurar la promoció d'ascens a Segona B. Un superduel que ha d'omplir a vessar Les Grases en un clàssic de 218 anys d'història compartida. I tot això amb entrada gratuïta per a tots els santfeliuencs i santfeliuenques.


Tothom hi és convocat. Sant Feliu viurà el partit més emocionant des de la promoció d'ascens. La victòria, si no definitiva, sí seria fer un pas gairebé definitiu abans de la incerta visita al camp del Peralada. Per això Andrés González i tot el club han mirat de fer pinya per superar per primera vegada a Tercera l'Europa, com fa dues setmanes va passar amb el Terrassa. L'entrenador del Santfeliuenc no podrà disposar del concurs de Pere, i caldrà veure l'evolució d'Éric Pacheco que va rebre un fort cop al maluc contra el Prat.

Entrada gratuïta i cercavila de Sentiment Immortal El Santfeliuenc i la popular penya Sentiment Immortal s'han conjurat perquè ningú no quedi fora de joc, i per això des de les 17.45 hores la penya recorrerà els carrers de Sant Feliu i convidarà els veïns a donar suport l'equip de la ciutat. Ràdio Sant Feliu aprofitarà la celebració de la Fira per oferir la retransmissió per a tota la ciutat des de l'estudi ubicat a la Plaça de la Vila. Una gran tarda de futbol que no pot deixar indiferent ningú. EL CE Europa busca els punts per garantir la promoció

L'Europa 2015-2016 arriba al duel de Les Grases havent viscut una mica de tot. A un inici decebedor se li va afegir una reacció espectacular segellada amb vint partit sense conèixer la derrota, la segona millor marca en la història dels escapulats. De fet, des de la temporada 1962-1963 els europeistes no havien passat un temps tan llarg sense tastar la derrota. Però el passat no val i Albert Poch u els seus futbolistes buscaran una victòria en un territoria gens fàcil, si bé els graciencs sempre han guanyat a Tercera a Les Grases en els dos precedents (0-1 i 1-3). Poch no podrà disposar del concurs del sancionat Alberto González i del lesionat David López.

Què va passar a l'últim Santfe-Europa? Tercera Divisió, temporada 2014-2015 Santfeliuenc 1 (Cano, 24') - Europa 3 (Poves, 1', Padilla, 7' i Poves, 82')

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat