Últimas noticias

Un punt per dependre de nosaltres mateixos a la finalíssima de Peralada


Tots els camins porten a Peralada. Totes les il·lusions, les esperances, els somnis de Tercera es jugaran en noranta minuts no aptes per a cors delicats i en una jornada final amb centenars de combinacions. El Santfeliuenc i l'Europa van signar taules en un partit igualat i poc vistós en què es van imposar les defenses... i les pors. L'Europa en va tenir prou amb un empat per garantir-se la promoció d'ascens. El Santfeliuenc va sumar un puntet que servirà per dependre de si mateix a Peralada. Sant Feliu va respondre i Les Grases va registrar una gran entrada malgrat el temps inestable, la Fira i la penúltima jornada de Primera Divisió. Un gran ambient que haurà de repetir-se molt lluny de casa el proper diumenge a les 12.30 hores. El Santfeliuenc s'hi jugarà molts anys de feina.


SANTFELIUENC FC 0 ... CE EUROPA 0

ÀRBITRE: ÓLIVER CASTAÑO COSO (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 650 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT I TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Tots els camins porten a Peralada. Totes les il·lusions, les esperances, els somnis de Tercera es jugaran en noranta minuts no aptes per a cors delicats i en una jornada final amb centenars de combinacions. El Santfeliuenc i l'Europa van signar taules en un partit igualat i poc vistós en què es van imposar les defenses... i les pors. L'Europa en va tenir prou amb un empat per garantir-se la promoció d'ascens. El Santfeliuenc va sumar un puntet que servirà per dependre de si mateix a Peralada. Sant Feliu va respondre i Les Grases va registrar una gran entrada malgrat el temps inestable, la Fira i la penúltima jornada de Primera Divisió. Un gran ambient que haurà de repetir-se molt lluny de casa el proper diumenge a les 12.30 hores. El Santfeliuenc s'hi jugarà molts anys de feina.


Quan no pots guanyar mira de no perdre. El Santfeliuenc es va aplicar la dita i va sumar un punt en un matx que va començar dominant. Dani Maldonado i Éric Pacheco en el joc per bandes van sorprendre de sortida la improvisada defensa gracienca. La primera ocasió clara va ser a les cames de Tena que va enviar un pèl alta una pilota després d'una vistosa acció combinativa. L'Europa, molt camuflat a la seva àrea, gairebé no va inquietar la porteria de Santi a la mitja hora inicial. La segona bona ocasió blanc-i-blava va ser fruit d'una gran acció de Víctor Márquez per banda dreta que va acabar amb una intencionada rematada d'Èdgar Mayor que va endevinar Gianni amb les cames. Els d'Andrés González van pagar el major esforç i els visitants, de mica en mica però sense massa convicció, van anar empenyent. El gran ensurt al minut 40 quan a la sortida d'un córner una rematada suau de cap d'Álex Cano va estavellar-se a la creueta en la primera acció ofensiva visitant. El descans va venir bé després de l'avís.


La represa no va donar gaire de si. L'Europa imposava el seu conformisme com una teranyina i el Santfeliuenc volia cuidar el punt. Curiosament una de les accions més perilloses se la va fer el mateix Europa quan una cessió perillosa d'Álex Fernández va obligar Gianni a estar a l'aguait. L'Europa mirava de posar una mica de tensió buscant-li les pessigolles a David Toro amb una groga. Al minut 75 Álex Bolaños ho va provar en una falta molt tancada que la defensa escapulada va rebutjar a córner posant l'ui a la graderia. I al minut 85 una assistència a l'interior de Dani Maldonado la podria haver aprofitar un Guille Sarmiento desmarcat però la defensa visitant va saber reaccionar. Amb l'agonia pels punts, amb la necessitat de no perdre, santfeliuencs i graciencs es repartien un punt que els visitants van celebrar perquè garantia la seva quarta participació consecutiva a la promoció d'ascens a Segona B. Tot per resoldre en una jornada final tan terrible com emocionant... i on malauradament els possibles descensos de l'Olot i el Pobla de Mafumet poden fer molt de mal.


Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Alberto, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Maldonado (Mata, 86'), Álex Bolaños, David Toro, Èdgar Mayor (Guille Sarmiento, 73') i Éric Pacheco (Quiles, 66').

CE Europa: Gianni, Oriol Dot, Álex Fernández, Cano, Alberto Padilla, Uri, Ramon Rovira (Fran Bea, 46'), Carlos Guzmán (Gabri Vidal, 82'), Abel Rita (Lozano, 68'), Poves i Nils.


Àrbitre: Castaño Coso, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar als santfeliuencs Alberto i David Toro; i als visitants Oriol Dot i Álex Fernández..


Incidències: gran resposta de l'afició. I també notable presència de les penyes europeistes. Abans de començar el partit, les núvies i mares dels jugadors del Santfeliuenc va entrar al vestidor per fer el crit de guerra. Tots dos equips van retre un passadís d'honor al prebenjamí A, campió de lliga.


Quadern de notes:

- Punt final a la lliga a Les Grases. Tant de bo sigui l'últim partit de la temporada. Sant Feliu mereix continuar en una gran categoria.

- El Santfeliuenc arribarà a l'última jornada depenent de si mateix. Cal evitar con sigui el dissetè lloc i fer tot el possible per no ser setzè. Els tres punts a Peralada garantirien la permanència.

- Un conformista Europa no va inquietar gaire els límits territorials de Santi. Al final el punt el va valer per garantir-se la promoció però necessitarà superar el Granollers per ser tercer.


Galeria d'imatges


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat