Tots junts + 3 a Peralada. El partit de les nostres vides.La Tercera 2015-2016 abaixa el teló i de quina manera. El Santfeliuenc disputa a Peralada no només una final sinó la possibilitat de seguir vivint la passió amb majúscules pel futbol. Tres anys ens han demostrat que el nostre humil però orgullós equip pot competir amb els millors del futbol català de tu a tu. Hem estat un exemple esportiu, social i cultural. I ara més que mai, quan manquen molt poques hores per conèixer un desenllaç que ha de ser feliç, ens donem la mà solidària per dir que tots junts ho aconseguirem. Perquè Peralada a les 14.15 hores ha de ser l'inici d'una nova, la quarta, aventura a Tercera. El Santfeliuenc ho mereix i tots ho mereixem. Sant Feliu no pot ni mereix dir adéu una categoria que després de 108 anys d'espera vam veure arribar com un esdeveniment únic. Senyors, senyores, disposeu-vos per viure noranta minuts que modelaran el futur del nostre estimat Santfeliuenc.


PERALADA CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE PERALADA

JORNADA: 38

DIUMENGE 15 DE MAIG

HORA:12.30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SanfeTV, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @CFPeralada

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 19 GRAUS


La Tercera 2015-2016 abaixa el teló i de quina manera. El Santfeliuenc disputa a Peralada no només una final sinó la possibilitat de seguir vivint la passió amb majúscules pel futbol. Tres anys ens han demostrat que el nostre humil però orgullós equip pot competir amb els millors del futbol català de tu a tu. Hem estat un exemple esportiu, social i cultural. I ara més que mai, quan manquen molt poques hores per conèixer un desenllaç que ha de ser feliç, ens donem la mà solidària per dir que tots junts ho aconseguirem. Perquè Peralada a les 14.15 hores ha de ser l'inici d'una nova, la quarta, aventura a Tercera. El Santfeliuenc ho mereix i tots ho mereixem. Sant Feliu no pot ni mereix dir adéu una categoria que després de 108 anys d'espera vam veure arribar com un esdeveniment únic. Senyors, senyores, disposeu-vos per viure noranta minuts que modelaran el futur del nostre estimat Santfeliuenc.Tot a punt per als noranta minuts més decisius en la història del Santfeliuenc. Ja no val mirar enrere. Ara cal remar junts en un objectiu: aconseguir tres punts que donarien -tot i que si s'acaba quinzè caldria esperar al desenllaç vespertí de la Segona B i en especial al futur de l'Hospitalet- la permanència per quarta temporada a categoria nacional. I és que en hores decisives és quan els equips demostren la seva fortalesa. No és la primera vegada que el Santfeliuenc s'enfronta a aquesta cruïlla. Els últims trenta anys en van plens d'exemples. Però el present és present i el 15 de maig a les 14.15 hores tindrem un dibuix fidedigne del futur de l'equip a Tercera.


Andrés González ha treballat amb la consciència clara que si els seus futbolistes fan un bon partit a Peralada les opcions de victòria es multiplicarien. El rival s'hi juga també molt i per això als jugadors blanc-i-blaus els espera molta tensió en noranta minuts sense concessions, i on el més mínim detall poc marcar a foc el destí. Andrés González podrà disposar de tota la plantilla. Éric Pacheco i David Toro van fer una sessió de recuperació a part el passat dimarts i s'espera que tots dos estiguin al cent per cent diumenge.

Tot suport serà poc

El Santfeliuenc ha fet una crida a tota la ciutat perquè faci un esforç i acompanyi l'equip en un desplaçament complicat per la distància. És important que l'equip noti el suport de l'afició i d'alguna manera es neutralitzi el factor camp. En tot cas i si no podeu viatjar-hi recordeu que Ràdio Sant Feliu -des de les 12- i SantfeTV us portaran el directe a totes les llars. Serà un dia de molta passió i nervis. Sant Feliu es juga el seu futur com a ciutat de Tercera Divisió.

El CF Peralada, la revolució de la segona volta

Pocs podíem imaginar que el Peralada que va passar per Les Grases a les acaballes de la primera volta pogués reaccionar de tal manera que doblés la puntuació a la segona part de la competició. Dels 15 punts amb què van acabar la primera volta els d'Arnau Sala hi han passat a 46. 31 punts més per convertir-se en el sisè millor classificat de la segona volta. Per a diumenge, Sala no podrà disposar del concurs del migcampista Guillem Cornellà, castigat amb dos partits. Els xampanyers pretenen segellar la segona volta esplèndida amb una nova victòria que els garanteixi la continuïtat a Tercera. Tota l'emoció condensada en noranta minuts no aptes per a cors delicats.

Què va passar a l'últim Peralada-Santfeliuenc? Tercera Divisió, jornada 36 (3 maig 2015) Peralada 1 (Aleix Feixas, 85') Santfeliuenc 2 (Cano, 78' i Iván Peralta, 82')