Últimas noticias

Gràcies, Sant Feliu

És l'hora dels agraïments. De justícia és dir gràcies als milers de santfeliuencs que ens han acompanyat aquesta temporada . Que han cregut en un projecte humil però que representa amb orgull la ciutat en una de les categories majors del futbol espanyol. No ens podem oblidar de les 1.500 persones que van omplir Les Grases en les dues jornades finals, de les més de cent persones que ahir van recórrer 300 kilòmetres per seguir defensant una il·lusió col·lectiva, de les iniciatives sempre exemplars de Sentiment Immortal, del treball de molta gent que suma des de la base o d'aquells que cada dilluns pregunten pel que ha fet el Santfe. El Santfe és patrimoni de tothom, de la memòria compartida de la ciutat.


Ha estat un any important i singular. 110 anys d'història fan del Santfe un dels clàssics. L'exposició al Palau Falguera i la reedició del llibre segellen un cop més la vitalitat d'un club que aquell inesborrable 15 de juny del 2013 va escriure el capítol més fermós de la seva història. La modernització digital (pàgina web, twitter, xarxes socials, televisió) palesen nítidament el salt de qualitat a tots els nivells.


És cert que ens toca esperar. És cert que avui a partir de les 17.30 hores serem de manera diferida però molt directa a la seu de la Real Federación Española de Futbol a Las Rozas per viure una promoció d'ascens a Segona B que marcarà el nostre destí a Tercera Divisió. Però amb independència del que s'esdevingui en les properes setmanes heu de saber que el Santfeliuenc continuarà construint un projecte ciutadà. Si tots hi creiem, el Santfeliuenc serà de Tercera Divisió durant molts més anys.

Gràcies, Sant Feliu!!!


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat