gif-18_19.gif

Últimas noticias

El bon resultat del Prat ens carrega d'il·lusió


Un pas endavant i una mica més a prop del somni de la permanència. El Prat va superar l'Osasuna B per 3 a 1 i aconsegueix un bon resultat per al partit de tornada a la capital de Navarra el proper diumenge a les 12 hores. El Gavà va empatar a 1 al camp del Marino de Luanco amb un gol sobre la botzina del golejador Boris. L'Europa va arrencar un valuós empat a a 1 San Fernando en un matx molt disputat. El Vilafranca es va estrenar en play-off amb un empat sense gols contra l'Atlético Malagueño.

El Prat dóna primer Els potablava van sortir amb la directa al cervell i al minut 5 Jordi Sánchez va estrenar el marcador en aprofitar amb habilitat un rebuig del porter navarrès Juan. Els de Pedro Dólera van saber controlar bé les tímides temptatives osasunistes i a la mitja hora una cursa de Nacho del Moral per la banda esquerra la va culminar el mateix extrem creuant de manera excel·lent la pilota i provocant el deliri al Sagnier. Després del descans, l'Osasuna es va estirar i Morillas va fer un inquietant 2 a 1 a minut 60 en enviar a la xarxa un fort xut. El Prat va voler salvar el marcador i al minut 69 l'insistent Jordi Sánchez, un davanter tocat per la vareta màgica, es va desfer de tota la defensa rojilla per plantar-se davant Juan i superar-lo a mitja altura. El Prat va controlar el marcador conscient que es tractava d'un bon resultat i fins i tot va acaronar el quart en un llançament de falta de Nacho del Moral que va estavellar-se en el pal. El quart gol hauria mig estintolat l'ascens a Segona B.

Al final, satisfacció entre els 1.700 seguidors que es van acostar al Sagnier amb un bon reforç de seguidors santfeliuencs. El Prat és a noranta minuts del retorn a Segona B. I el Santfeliuenc ho espera per poder celebrar la quarta a Tercera Divisió.

Twitter AE Prat. Foto de Paco Carrasco

El Gavà rescata un empat a Luanco en un matx molt discret

Gol providencial de Boris Garrós al minut 90 per aconseguir un meritori empat a 1 en un partit molt fluix. El Marino de Luanco es va avançar al minut 29 mitjançant Pablo Hernández. Els blaugranes sempre van anar a remolc i mai no es van trobar còmodes damunt la gespa natural de Miramar. Sortosament a les acaballes una passada d'Álex Cano va permetre Boris Garrós amb la canya a punt rubricar un empat tranquil·litzador per a la Bòbila. El CE Europa arrenca un valuós empat amb regust agredolç Molt bon resultat dels graciencs a l'Iberoamericano de San Fernando. Els europeistes es van avançar amb un gol al minut 9 de Fran Bea i fins i tot van tenir oportunitats d'eixamplar la renda. A les acaballes la forta pressió gaditana es va traduir en el gol de l'empat. La nota negativa: la lesió del davanter Álex Poves.

El Vilafranca es jugarà el passi a la segona ronda a la tornada

El Vilafranca i l'Atlético Malagueño van disputar un partit molt igualat en l'estrena dels penedesencs als play-off que va acabar sense gols. El Vilafranca va oposar resistència als joves talents andalusos en una eliminatòria que es resoldrà a la tornada. Un gol quadribarrat podria resultar decisiu.

#aeprat #temporada201516 #prensa #primerequipo #grupov

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat