El juvenil del Santfeliuenc a un pas de l'ascens a Preferent en un cap de setmana que pot ser ap


Quin cap de setmana ens espera! Si molts estarem pendents de Pamplona (i fins i tot ho viurem in situ) i de la sort del Prat -que serà també la nostra- el futbol base viurà el dia més important en la història del futbol base ja que el juvenil A, el cadet A i l'aleví A poden seguir el camí del prebenjamí A, cadet D i aleví D que ja van aconseguir els seus respectius ascensos. Un cap de setmana, doncs, de profundes emocions i que demostra la vitalitat que ha adquirit el Santfeliuenc amb un projecte cada dia més gran i que en poques hores farà un nou salt de qualitat d'envergadura.

El juvenil es cita amb la història a Sant Joan Despí (dissabte, 16.15h.)

L'equip que entrena David Sánchez és a una victòria d'assolir l'ascens a Preferent juvenil. Malgrat que el primer lloc ja és inaccessible a manca d'una jornada (el Fundació Atlètic Vilafranca ja és campió matemàtic), els blanc-i-blaus tenen a l'abast la consecució del segon lloc que els enfilaria als 75 punts, una puntuació sufiecient per ser entre els tres millors segons dels vuit grups de Barcelona de Primera Divisió.

El Santfeliuenc ha fet una crida a tota l'afició perquè s'aplegui aquest dissabte a les 16.15 hores al Municipal Casc Antic de Sant Joan Despí per empènyer les joves promeses blanc-i-blaves a Preferent, una categoria molt buscada pel club en el seu projecte de reforçament qualitatiu del futbol base.

Partits decisius per al cadet A i l'aleví A a Les Grases

El cadet A és a un pas de pujar a Preferent. Per això haurà de superar un difícil Can Buxeres aquest diumenge a les 14 hores. Els virtuosos futbolistes que entrena Álex Bolaños han completat una campanya per emmarcar. Només dues derrotes avalen una trajectòria magnífica que mereix cloure amb un ascens memorable.

I també jornada decisiva per a l'aleví A que entrena Aleix Mirabet. Una victòria santfeliuenca contra el Catalònia B (dissabte 10.45 hores) permetria l'ascens a Primera Divisió.

Una gran jornada de futbol en tots els sentits. El Santfeliuenc està fent-se gran i aquest cap de setmana pot ser l'esperó definitiu per consolidar-se com un dels referents del Baix Llobregat... també des de la base.

#fútbolbase #temporada201516 #juvenila #cadetea #alevína