El Santfeliuenc es prepara per a un diumenge de passió


Tot a punt per viure un diumenge de passió amb el cor dividit entre Sant Feliu i Pamplona. Si el Prat aconsegueix defensar el 3 a 1 de l'anada i puja a Segona Divisió B el Santfeliuenc renovarà per quarta temporada consecutiva la seva presència a Tercera Divisió. Tothom preparat, doncs, per passar hores d'emoció, nervis i incertesa que poden tenir un premi impressionant que consolidaria el projecte blanc-i-blau a categoria nacional. Una fita que marcaria un temps en la història de l'esport local.

Matí de ràdio i xarxes socials

El diumenge podreu seguir al moment el que passa a Tajonar a través de Ràdio Marca Barcelona en locució de Joaquín Rivas, però també al twitter del Santfeliuenc FC i de Ràdio Sant Feliu. Si encara en voleu més, el Prat Ràdio i el twitter de l'AE Prat també oferiran informació a l'instant. L'objectiu de tot plegat: que una mica abans de les dues del migdia podem anunciar la permanència del Santfe a Tercera.

El segon round de la primera eliminatòria preparat

Segon cap de setmana de promocions. El Prat, tant de bo de manera definitiva, el Gavà, l'Europa i el Vilafranca miraran de continuar la seva cursa per pujar a Segona Divisió B. Tota l'emoció condensada en noranta minuts.

Atlético Osasuna - AE Prat Diumenge 29 de maig, 12 hores Instalaciones de Tajonar Per seguir en directe: Prat Ràdio, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @aeprat1945 i @CAOsasuna.

O caixa o faixa. El Prat haurà de defensar el botí de l'anada en l'eliminatòria de campions per aconseguir l'ascens a Segona B. Es dóna la circumstància que els pratencs mai han perdut per més d'un gol en els 41 partits oficials disputats aquesta temporada. Els potablava esperen comptar amb el suport de 400 seguidors amb una representació notable de santfeliuencs.

CF Gavá - Club Marino de Luanco

Dissabte 28 de maig, 18 hores

Municipal la Bòbila

Per seguir en directe: @CFGava_oficial i @havokcfgava

El Gavà vol continuar alimentant la il·lusió de la seva afició fent bo el resultat de l'anada i classificant-se per a la segona eliminatòria on, en principi, també podrà jugar el partit de tornada a la Bòbila. Mantenir la porteria a zero ja donaria la classificació als de Juanma Pons. A Gavà hi esperen una bona resposta de l'afició.

CE Europa - San Fernando CDI

Diumenge 29 de maig, 18 hores

Nou Sardenya

Per seguir en directe: Barcelona FM, @CEEUROPA, Radio La Isla i @SanFernando_CD

Tothom espera viure una de les millors tardes dels últims temps al Nou Sardenya. Diverses iniciatives estan cridant a la mobilització de l'afició escapulada per crear un gran ambient que ajudi els d'Albert Poch passar a la segona ronda. Els europeistes recuperen el defensa David López però perdran per un període de dues setmanes al davanter Álex Poves. Els andalusos arriben a Barcelona amb la missió de fer algun gol.

Atlético Malagueño - FC Vilafranca

Diumenge 29 de maig, 12 hores

La Rosaleda

Per seguir en directe: Ràdio Marca Barcelona, Ràdio Vilafranca, @FCVilafranca, @lapreviafcv i @MalagaCF.

Jornada decididament històrica per al Vilafranca que debutarà ni més ni menys que a La Rosaleda, el gran colisseu del futbol professional. Il·lusió infinita en l'expedició quadribarrada que espera donar la sorpresa i plantar-se a la segona ronda.

Foto: AE Prat, Paco Carrasco

#terceradivisión #temporada201516 #grupov #primerequipo #prensa #aeprat #fcvilafranca #ceeuropa #cfgavà