Andrés González complirà una dècada de blanc-i-blauJa és oficial, Andrés González continuarà una temporada més a la banqueta del Santfeliuenc Futbol Club. Alberto Prieto i l'entrenador cornellanenc han volgut rubricar un acord que continua un projecte encetat l'estiu del 2007 i que arribarà a la dècada amb el millor Santfe de tota la història. En les properes setmanes es coneixeran els pilars d'un projecte que tots desitgem que sigui sent de Tercera Divisió.

Un entrenador de llegenda

Andrés González s'ha convertit en un nom de referència a la història contemporània del degà santfeliuenc. La seva arribada va ser l'inici de la dècada més fructífera amb l'ascens a Primera Catalana (2008-2009) i el gran ascens a Tercera Divisió (2012-2013). Els nou anys d'Andrés a la banqueta santfeliuenca han servit també per a una transformació global del club que va des del futbol base a la imatge corporativa.


Una gran notícia que segella un cop més la continuïtat i l'aposta decidida per una feina molt ben feta.

330 partits en dades: Per categories: Preferent (68) Primera Catalana (126) Tercera Divisió (84) Copa Catalunya (2) Punts: 490 Victòries: 138 Empats: 83 Derrotes: 108 Gols a favor: 442 Gols en contra: 402