Últimas noticias

Un gest que mai oblidarem. Moltes gràcies Associació Esportiva Prat


Hi ha gestos que deixen memòria. El detall que va tenir l'AE Prat amb el Santfeliuenc són dels que ni s'obliden ni s'oblidaran. Expliquem. En plena celebració als vestidors de Tajonar els futbolistes pratencs van tenir un un moment de record per al Santfeliuenc i la seva permanència. Tot d'una van arrencar-se a cantar "El Santfe és de Tercera i jo sóc del Santfe". El vídeo el podeu veure al twitter oficial del club: @SantfeliuencFC.

Que en un món tan dominat pels interessos que un grup de professionals admirables tinguin en el seu moment més vitalment intens un record tan sincer amb el nostre Santfe ens omple d'orgull, satisfacció i admirat agraïment.

Enhorabona de tot el Santfeliuenc a l'AE Prat

Dir gràcies i enhorabona no resumeix prou el que en aquests moments sentim per l'AE Prat. Un intens sentit d'agraïment ens uneix un club que l'hem fet nostre. Al seu president, Luis Quiñonero, als seus futbolistes i cos tècnic, a la seva afició i a tota la ciutat veïna moltíssimes felicitats i a gaudir d'una Segona B tan merescuda. De ben segur la temporada que ve a Sant Feliu tots ens mirarem els èxits potablava amb alegria.

Foto: Paco Carrasco | AE Prat

#aeprat #terceradivisión #temporada201516 #primerequipo

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat